Det omedvetna i våra drömmar??

Är det någon som läser min blogg och kan ngt om drömmar? Skriv gärna en kommentar om vad du tror.
Imorse drömde jag att min katt inte alls somnade in då vi var hos veterinären, utan dom ringde å jag fick komma & hämta henne. Dom hade istället för att ge en dödlig dos bara sövt ner henne, och opererat bort det onda. Nu var min kisse frisk. När jag skulle hämta henne var hon rakad, bara hår på rygg & ansikte och ärr under magen. Men det såg fint ut och jag fick tillbaka min älsklingskisse. Dröm slut. Vad tror du?
En annan dröm som var mkt otäck drömde jag förra veckan på onsdag. Jag drömde att jag skilt mig, hade en 4-5 årig dotter och vi hade just fått en ny lägenhet på 7 våningen. Händelsen: Vi blev avsläppt utanför vårt nya hus av mitt X (i drömmen vet jag inte vem det var eller hur han såg ut, bara att han fanns) Vi åkte upp i hiss till vår lägenhet, och min dotter skulle vinka till sin pappa. Lägenheten hade två balkonger, en på framsidan av huset (i söderläge) och en på baksidan. Balkongen på baksidan höll fastighetsägaren på att renovera, så där fanns inte räcke runt hela balkongen. Min dotter i drömmen vinkade på 1:a balkongen men rusade iväg och ville vinka då hennes pappa rundade huset och kom på baksidan, ut på andra balkongen (utan räcke) jag rusar efter henne, får tag i hennes jacka, flickan snubblar och far över balkongen och ramlar ut och ner (går i slow motion i drömmen) mot marken 7 vån nedanför. Jag ser hur hennes lilla kropp tar i marken, tiden står stilla, jag andas inte. Hon rör sig, hon lever? jag rusar neråt och sätter mig ner vid hennes skadade kropp, och det som är obehagligt är att flickan nu bara är 1-1½ år, jag håller henne i min famn, vaggar hennes lilla kropp, tårarna rinner och mitt hjärta bultar förtvivlat, väntar och skriker ut att var är ambulansen? vilket väcker mig. Jag vaknar i ångest, och jag gråter så mina tårar rinner efter kinderna och mitt hjärta slår hårt. Vad tror du? Jag har givetvis min egen teori, men drömmen är stark och jag vill gärna ha kommentarer.

Lånade bilder

   

Jag kan även berätta att jag inte läst eller sett på tv något som startade drömmarna, iaf inte som jag är medveten om eller kan påminna mig om.

Kram & Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0