Torsdag 14:e

Hallo!
Det blev inte som jag tänkt igår, gällande att koka soppa...Suck!
Får antagligen vänta till måndag med att starta, då Tina (M:s dotter) kommer idag.
 
Kan ju knappast bara erbjuda soppa hela helgen. Men ibland är det väl bara så, det man inte sätter igång med direkt, blir förskjutet. Ingen fara dock, på måndag ska soppan redan vara kokad (senast sönd) så jag verkligen kommer igång.
 
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen, jag ska börja "läsa" tyska =) hm, hoppas det kommer att fungera, då det e ett måste här i Arjeplog. Varför kanske du undrar, jo, här finns det jättemånga testförare från tyskland som är här under våren. Ska jag försöka få jobb så vill dom att jag kan tyska.
 
Erkänner att språk sällan varit min starka sida, men ska göra mitt bästa och försöka vara positiv till utmaningen. Idag har jag burit ut alla julsaker till garaget, skönt. Nu ska bara den vita fina julgranen oxå ner i kartongen, sen e allt bortplockat. Har en bra cotch på AF, han är positiv till min yoga vilket är skönt.
 

Nu ska jag äntligen få dammsuga! jo, jag har nämligen försökt hitta dammsugarpåsar en veckas tid nu, och igår fick jag tag i påsar. Att ha husdjur innebär ju en hel del hårtussar =) då dom busar så virvlar det runtikring. Men nu ska dom bort. Pratat med syster en kortis idag, hon verkade må bra och hade varit ute och ridit två hästar i solsken...vilket vi inte har här, för här e det -22 igen brrr.
 
Men i Södra Sverige var det varmare, men dom har faktiskt lite snö oxå. Nu e det dammsugning, så...

kram å tack för idag
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0