Trist väder

Idag är himlen grå, det blåser kyliga vindar och är -8 grader. Vädret speglar min sinnesstämning idag. Grå och dassig känner jag mig. Varför då? Ja, orsakerna är blandade och jag vill komma igång med ngn typ av sysselsättning. Även sovit riktigt dåligt inatt igen.

 

Ska iaf bli skönt att åka till Arvidsjaur imorgon. Jag ska dit och få uppgifter ang Tyskan som jag ska börja läsa. Jag behöver lära mig att kommunicera på Tyska, men hoppas det blir av lättare material, då jag aldrig läst Tyska.

 

Det är väl ingen större skillnad mellan Arjeplog och Arvidsjaur mer än att befolkningen är större i antal i Arvi9dsjaur, finns några fler butiker men ett litet samhälle även det. Men det som är skönt att köra 2x 9 mil är väl att få göra ngt, inte bara gå här hemma som en möbel. Igår var vi med möblerna som vi fixat till och som Bosse snickrat till stugan.

 

Det blev fint i stugan =) . Igår var det kallt att åka skoter, -16 och lite råare i luften. Vi gjorde upp eld men värmen ville inte riktigt infinna sig. Sen blev det middag och tv. Vi hann spela lite yatzy, å jag vann båda gångerna. Men det var nära andra spelet att Micke skulle vinna, men… slog honom med 3 poäng.

 

Idag blir det väl bara lite pyssel, Micke ska åka till jobbet och hämta skotern. Antar att jag skjutsar dit honom, men han skulle smörja och underhålla lite så jag åker väl hem. Idag ska jag iaf göra min soppa så den är klar till imorgon.



fint i stugan!

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0