vinter

Jag steg upp tidigt idag, redan 06.30 =) satte mig vid datorn och har gjort lite ekonomisk översikt. suck.
Igår var jag till Arvidsjaur, skulle ju skriva in mig för Tyska.
 
Tyvärr verkar dom missförstått mig på kursen, för det var inte alls vad jag hoppades på, kursupplägget alltså. Så jag fick meddela min handläggare idag att jag inte tänker gå tyskan.
Sen var jag oxå in till vuxenutbildningens kontor mitt emot AF för att höra om det fanns intresse där för att starta upp yoga i Arvidsjaur.
 
Ett måste är ju minst 2 kurser på samma dag, om det ska vara lönande att åka 18 mil t&r. Men hon som jag pratade med var väldigt positiv och trodde det fanns underlag och intresse. Lät jättekul.
 
 
För övrigt så var jag och shoppade lite då jag ändå var i Arvidsjaur. Det blev lite blockljus, bh, liten present till Mickes chefs baby som dom antagligen får vilken dag som helst, muggar till tandborstarna, nya knall gröna kökstabletter, en korg och en fotbadsbalja, några grattiskort och lite mat.
 
Var hemma i Arjeplog 15.10 igen =) då ringde jag mor min och pratade lite. Hon hade hittat ngt papper som hon var lite konfunderad över, så jag hjälpte henne lite. Vi åt soppa idag, men oj vad den blivit stark.
 
Tina kom oxå hem och åt och alla tre fick vi en hemsk halsbränna. idag ska jag försöka ta mig i kragen då det gäller träningen... så... då kan jag ju inte sitta här och svamla längre.


 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
Trackback
RSS 2.0