Melodifestival-2010

Hallo! Ja, jag fortsätter helt enkelt med gårdagen. Vi skulle ju äta Taco, så vi satte igång alla tre att hjälpas åt i köket, dock efter att jag frågade om hjälp =) men visst, dom kom å hjälpte till att fixa till maten. Vi åt då Taco, jag, gubben å besökande son. Det var jättegott, längesedan vi åt Taco =)

 

Sonen bjöd på en ny smakupplevelse, att blanda i Tacosås i Creme fraich blev jättegott, så det blir nog en ny ingrediens i vårt Tacoätande i fortsättningen. Tacosås kan annars ha en lite skarp smak, utan att vara dåligt på ngt sätt, men med creme fraich vart smaken mildare men "mer" vilket gav gommen en ny upplevelse. Så klart godkänt.

 

Efter maten gick jag å duschade för andra ggn idag, då jag inte tvättade håret i morse då vi skulle på skoterfärd. Sen satte vi oss i soffan å småpratade, sonen skulle ut på byn med kompisar, så han å gubben (som gärna höll han sällskap) satt med varsin öl. Sonens tele pep (å vilken sms signal han har) att nu väntade dom utanför, så han tog sin påse öl och drog iväg.

 

Gubben lyckades peta in en kanal med hockey, så jag blev utvisad till sovrummet att se tv. Dags för melodifestivalen. Jag satt å såg alla bidrag i sovrummet å gick sen tillbaka till gubben å nu var hockyn slut. Vi hade bullat upp med lite godis å så såg vi röstningen ihop. Han röstade på Salem al fakir å låten "keep on walking"

Jag tyckte den oxå var rätt ok, så hade inte Anna vunnit hade jag ändå blivit nöjd om han vann. Men nu vann Anna Bergendahl, min favorit. Jag bara älskar hennes röst, å sen var låten så jäkla bra, passade henne. Jag har ingen aning om hur den slår i dom stora tävlingarna, men jag är glad att för en gång skull vann en låt som jag gillar. Grattis Anna, håller tummarna för dig i Norge.

Jag trodde ju att Anna skulle vinna Idol, men hon vann iaf mitt hjärta med sin fina röst.

"This is my life”.



Fortsättning på kvällen blev att vi slötittade på Beck å gubben somnade på soffan. Gubbens Dotter med sin pojkvän har varit hemma ikväll med tre av sina kompisar, så vi trodde vi öppnat ungdomshak ett tag. Men kompisarna for väl runt 21.00 å dotter å pojkvän for ut ngn ½ timme men kom tillbaka. Då invarderade dom duschen. Efteråt satt de båda i dotterns rum å myste resten av kvällen. Gubbens Son ramlade in under natten, vilken tid vet jag ej för jag sov så gott själv.

Idag är det då söndag. Jag klev upp 07.45 å huset e tyst. Kissarna har fått mat å Mango har gått ut å kommit in igen, gjorde väl morgontoalett. Själv ska jag sätta igång med yogan, sista dagen på mitt 40-dagars program. Imorgon ska jag börja med en ny 40-dagars yoga kria. IMY- medicins yoga kommer ut med sitt nya nummer av yoganytt imorgon den 15/3 ser fram emot att läsa den.


Kanske blir det skoter idag oxå, solen skiner men det e lite kallare -15 grader. Men... baksmällan e kanske ett hinder för sonen, å gubben stannar säkert inne om han får chansen =) För jag lyckas sällan dra ut honom på egen hand. Sonen e duktig på att få med honom ut, så det e trevligt med sonbesök även om det inte e min egen son.

japp, nu e det yogadags, får kanske gå 4 km ensam idag oxå. men det gör inget, då solen skiner e ju livet toppen.
Ljus å värme, kram å hej.... å Grattis till Anna, härligt att du vann!

Bilder från skotertur igår:
 Akkelis

 
skyltar på isen

 
Far å son funderar på riktningen =)

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0