Ny vecka, innan nästa kommer

Jaha, då är ordningen återställd igen. Gubben har varit med jobbet på personalfest till stockholm, vilket verkar ha gjort honom glad. Fick en present av honom då han kom hem, vilket överaskade mkt. Jag blev otroligt glad för presenten som var ett litet halsband med ett hjärta, fint. Han brukar sällan ta sig tid att leta present åt mig, så det vart verkligen en positiv överaskning.
Förutom det positiva, tycker jag dock att hans arbetsgivare/arbetsplats har gjort årets miss, genom att inte respektive fick följa med. Eller visst fick dom, om dom betalade ett pris på över 4000 kr!! HUR det är möjligt. Synd att man inte kunde låta de som ville följa, fixa sin flygbiljett själva, och att man kunde fått möjlighet att boka in sig på samma hotell/dubbelrum med sin partner, och även ge respektive möjlighet, om man ville att boka en plats på cirkus i sthlm tillsammans med arbetsplatsen. Då hade man kunna få ner priset till hälften. Men icke. Förra året gick dom nämligen ut med att nästa år (dvs i år, 2010) när dom har jubileum skulle det satsas extra på personalfesten. Övriga år har ju nämligen respektive fått vara med. Nu skyllde dom på att revisorerna hade ögonen på dom, å visst...så kan det vara, och att betala en slant är ju inte fel, utan hanterandet av hela grejjen blev i mina ögon årets flopp! Utan egna möjligheter. Men, det är tydligen ingen som vågar ta upp det, eller framföra några konkreta klagomål inom personalen, så då är det bara att acceptera och tycka att det var en trevlig resa. punkt. I mitt eget fall är det rätt klart att jag inte behöver gå på några av deras fester, jag klarar mig bra utan =)
Idag är vädret grått och kylan hänger över trädtopparna. Nu är snart hösten på väg mot den vita kalla och mkt lååånga vintern. Denna vecka händer det dock lite övrigt i mitt liv. På ons-torsdag ska jag och ge massage på en arbetsplats, min förhoppning är givetvis att jag ska få någon typ av anställning. På fredag ska Chanti få en ½ avmaskningstablett =) Å jag åker till Luleå igen för att få massage på fredag, träffa Lena från hudiksvall, och vara på en yoga helg. Med kärlek som tema. looove. 
Helgens innehåll;  *Omdirigera din externa sökandet och leta inom oss själva för det som du mest av allt önskar.*Synkronisera ditt sinne, kropp och känslor med det högsta uttrycket av de två grundläggande universell energi - stabil manliga och kvinnliga flödar.*Skapa en alkemisk återförening mellan de manliga och kvinnliga polerna på din själ. *Odla en vibrerande resonans av kärlek i ditt psyke.'Bliv en magnet för att locka alla former av kärlek till dig.*Öppna ditt hjärta och låt magin hända.

På Söndag, då fyller mina systrar Å och A-S år. Jag ska till A-S å gratta henne på söndag efter kursen och innan jag kör den långa vägen hem till Arjeplog igen. Å bor ju söderut och åkte hem i går söndag. Så, kan hända att jag inte skriver förrän om en vecka, och sammanfattar denna veckans alla händelser.

Ljus, värme Kram och Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0