morgonpigg & recept

Vaknade otroligt nog redan 04.00 imorse, vände mig med ett leende på läpparna, då jag lugnt kunde somna om. Vaknade igen 05.15 och sen 05.35... sen gav jag upp sovandet, och steg upp 05.45 gäsp. Jag var faktiskt och otroligt nog pigg? Hur nu detta kan vara möjligt. La mig samma tid som vanligt igår, så jag har sovit min vanliga dos. Så det mest OOtroliga var ju att jag väckte chanti som sov på mina ben, den luringen. Kanske var det därför jag vaknade? hm

Iaf, Yogapasset var jättesköt idag, tog i lite extra då det gick lätt, och det kändes jättebra.
Gubben åkte iväg så där 06.30 och jag fick en morgonpöss innan han pös iväg. Fortsatte att yoga, trots det lilla pöss avbrottet. Sen tvätt av mig, flätade håret och sen frukost. Gick till jobbet och var där 08.00

Skärtorsdag i morgon. Fick frågan om vad vi skulle äta under påsk, oj då! ja just det ja, det är PÅSK nu. Det är därför vi har många lediga barn och en del lediga fröknar. Vi hade ett litet möte ang hälsan idag, och den är uppskjuten fram till den 9 maj. Då sätter jag igång med yoga och dom får även boka in massage två dar i veckan. Mina tider har förändrats, faktiskt till det bättre. Får se hur arbetslaget kommer att reagera på detta? Jag har då förankrat det hos chefen.

Köpte vårrullar (veg) av en thailänska som kom till jobbet. 100 kr för 13 st, vet inte om det var dyrt el billigt, ngn som vet? Det blev då det till middag, riktigt gott. Magen är ju lite känslig för friterat, så jag åt två. Får frysa in resten. Ta vid behov då maten på förskolan är urk, som den var idag.

Beställt lite kläder igår och två böcker idag. Gubbens present är oxå planerad, så jag hoppas det ska bli bra. Ska göra en smörgåstårta på måndag den 9:e så han får på sin födelsedag. Jag jobbar dock till 19.00 den måndagen för yogan startar och jag vill inte skjuta på den längre. Hoppas bara att några kommer.

Nu blir det lite tv sen säng antar jag. Våren är utanför fönstret och det känns väldigt bra. Längtar till värme nu.

Tänkvärt
Du vet väl om att du alltid är värdefull för någon

Receptet/Krämig kyckling i ugn 5 port

10 stora champinjoner
1 paket bacon/ eller kycklingbacon
5 dl mat/grädde
2 msk timjan
2 msk persilja
1 tsk salt
2 krm peppar
5 kycklingfiléer
1 dl jordnötter

Gör så här:
1. Sätt ugn på 225 grader
2. Skiva eller hacka champinjonerna
3. Strimla bacon och stek knaperstekt till sätt champinjonerna
4. Häll över grädde låt puttra ca 4 minuter
5. Krydda
6. Dela kycklingfiléerna mitt i tu och lägg i en ugnsform och häll över såsen
7. Baka i ugn i ca 25 minuter
8. Toppa med nötter och servera med blandade grönsaker 

Ljus, värme, kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0