5dar före dopparedan

Hallo därute. Idag hade jag sovmorgon, skönt tänkte jag och kurade ihop mig då sambon åkte till jobbet 06.30 sov skönt då helt plötsligt 07.00 telefonen ringer ilsket! Svärfar i luren undrar vilken fog vi ska ha i tvättstugan, då den ljusgrå inte fanns. Hm, sömndrucken å lätt dissorienterad i nattmössan så får det bli den grå som finns, den som är ljusast då till det vita kaklet. Ok -sov du? undar han då? Jo, jag har sovmorgon...
Så, tror ni jag kunde vända mig å somna om? Nä, självklart inte.

Steg upp och idag blev det yoga Å meditation. Messade till jobbet och hörde mig för hur dom ville ha yogagympan för barnen, men dom ansåg att vi var för lite personal så det blev inställt idag. Vilket känns väldigt trist. Hade varit kul att få önska mina små elever en god jul. Men, men.

Hade yoga för personalen dock mellan 17-18 och chefen var med. Hon nämnde att det ska bli förändringar igen. Så då får jag se vart jag då hamnar... Men det blir säkert bra i slutändan.

Idag har sonen landat i Luleå, vilket känns otroligt tillfredställande =) Själv blir det att hålla sig till på torsdag innan jag får åka å hämta honom upp till Arjeplog. Men hoppas på palt och kanske lite besök av syskon, syskonbarn om de har lite tid. För vi ska ju hinna julschoppa oxå efter paltätandet.

Imorgon tisdag är det lite glöggträff med jobbet, vi ska ha med en julklapp för 20 kr. Vad hittar man för den otroliga summan? Ja, efter att ha lagat mat efter dagens yoga, ätit , klippt svärfar som ska till Ungern imorgon så for vi å handlade på Ica. Jag hittade faktiskt en söt tomte för en ok slant, till tomten köpte jag physalisfrukt och packade ihop det till ett julpaket då jag kom hem. Så nu är jag redo =) för glögg i kåtan.

Vi var förbi huset oxå för att kolla fogen, förbättringsmåla lite här å där, blöt på fogen och beundra den otroligt fina bänkskivan som jag beställde då jag var i Luleå. Blev Sååå fint =) tom diskhon var tjusig =)
Imorgon ska Jocke sätta fast mosaiken jag valt, och den kommer bli underbart fin över bänken. Har vi tur kanske tapetseraren oxå är på benen efter sin sjukdom. Kanske kan han lägga fuktspärrsmatta i badrummet, då kan Jocke börja lägga klinkers på golvet...Oooo vad jag längtar.

Tapeterna lär ju inte komma upp i köket före jul, och jag tror dom sa att hantverkarna skulle vara ledig mellandagarna. Så, bara ta julledigt även för oss.

Nu sängen, jobb imorgon och massage på e.m.

Ps. Tack Linda för kommentaren =) jag tycker det blir bra. Och så hoppas jag att det kanske blir ett besök från er då allt e klart.Ds

Tänkvärt
Våga vara den du är och inte någon som du tror att du ska vara

Ljus, värme, kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0