maten

13. Mitt bästa kosttips: Jag tror det bästa kosttips jag har är att starta dagen med en frukost, gärna en ngt genomtänkt sådan. Gröt med bär, eller en frukt och lite mjölk, russin och nötter är oxå jättegott att ha i. Dagens viktigaste mål har vi hört rätt länge och det är ju så, vi ska stå oss ett tag på den, hitta energin för de olika aktiviteter vi ska göra under dagen. Jag tyckte inte om gröt förr, men det beror dels på att det åt vi alldrig hemma som barn och jag har även kommit på att min mor tycker inte så speciellt mkt om gröt. Och som barn tar vi efter vuxna, så gör även våra barn. Gröt är i stort sett den snabbaste frukost du kan åstakomma, 3 min på plattan om du inte vill micra. Har du då gjort iorning lite nötter å russin, frukt eller bär så är det bara att blanda i. Är man nyfiken på Ayurveda så är Ghi ngt jag varmt kan rekkomendera i gröten, mums och extremt nyttigt.

Är på jobbet även idag och det känns ändå lugnare idag än vad det hittills har gjort. Så jag börjar väl succesivt vänja mig. Tycker jag fått bra kontakt med en del barn, vissa tar ju alltid lite längre tid att bekanta sig med.

Eventuellt, om jag kan få gubben att lämna hemmet, kanske vi åker å grattar hans son i skeå som faktiskt fyller 25 år i år. Kalas (ich) på söndag & vi är bjudna. Jag hoppas för gubbens sons skull att vi åker, vi behöver engagera oss. Även vuxna barn vill bli uppvaktade.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0