träna- snö...

snön faller så sakterliga utanför fönstret, trots att vi har aldeles tillräckligt mkt snö som det är. tempen idag är mildare -13,5. kanske kan gå ut och gå idag. Har funderat på detta med jobb och träning, Hur ska man hinna träna då man jobbar heltid? Yogan får bli extra tidigt på morgonen, så jag får väl stiga upp 05.45 för att hinna en timmes yoga, duscha och käka frukost, få med sig en macka till fikat på jobbet...vet inte ännu hur raster & dyl ser ut, men tar väl med mig te & macka. Vill inte frestas att fika fikabröd om sådant finns på jobbet.

Idag fick jag sovmorgon...mmmm skönt, bra att aktivera kissarna lite på dagen. Vaknade av Chanti en timme senare än normalt, yiiiha. Steg upp & vanliga rutiner följdes, mat-kissarna, vatten (kokt) till mig, nu iof framför datorn, men strax Yoga.

2. I mina öron när jag tränar: När jag yogar är det tystnaden som är i focus genom tredje ögat, avslappning på yogan brukar vara yogisk musik, meditation = musik för denna. När jag gör annat: cycklar, stavgång så blir det mp3 varierat. Möjligen country,  Molly Maguire (gruppen från Piteå), Shakira, jay smith (idol) mm. När jag simmar-inget då heller, möjligen det dom har på radion.

Nu tillbaka till rutinerna: Yoga 1h och då tempen är mild, möjligtvis stavgång 1h efter lunch.

Ljus, Värme, Kram & Tjingeling

Emma; Är tacksam för din bloggtorka, men inte kommer då jag på listor då det står still =) så det var ett bra tips. Att kunna följa en lista. Tackar för din påhittighet och lånet.
 


Kommentarer
Postat av: Emma

Det var så lite så! :)



Kan du inte skicka lite yogainspiration till mig! :) Vill börja men har inte riktigt fått arslet ut vagnen! ;)

2011-02-14 @ 18:54:33
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0