Monster lördá

=) Hallo alla monster diggare, ja...jag älskar monster (å power) drycken, men...från och med måndag är det slut drucket denna söta dryck för åteminstone de närmaste 3 månaderna.

 

Det har jag lovat mig själv, å er nu då. Monster är som ni vet en energidryck, för att pigga upp när man känner sig trött å slut. Men med massor av träning och god mat som innehåller gott om vitaminer mm ska jag ju inte behöva denna energidryck, som tyvärr oxå är på tok för söt.

 

Idag steg jag upp efter att Chanti mjauade jätte högt aldeles brevid mig i sängen, satte mig kapprakt upp å förvirrat letade henne på golvet, byrån å i sängen, å så satt hon på nattugsbordet... därav det höga mjauet =) Hon satt jättenära, men i mitt sömndruckna uppvaknade såg jag henne inte först. Iaf steg jag upp å gav missarna mat. gjorde min yoga och en meditation. sen satte jag mig vid datorn å tittade runt lite.

 

gubben vaknade vid 11.20 och när han gnuggat gruset ur ögonen, druckit sitt morgonkaffe klädde vi oss och for till hans jobb. Där lånade vi var sin skoter å så körde vi därifrån till stugan för att köra upp säsongens skoterspår. det var härligt att komma ut och det är nästan 3 år sen jag själv fick köra skoter.

Förra året då vi gjorde spår var ju min son R här, å han var ju så körsugen att jag hade inte hjärta att säga att jag skulle köra, så han fick göra det då. Men idag körde jag, å det var jättekul, snön var mjuk men det var ändå lätt att swicha fram genom ospårad snö. vi körde några varv fram och åter för att packa ner snön. Men det känns i kroppen att man fått jobba, så jag lär nog få träningsvärk =) men det gör då ingenting, för det var så roligt.

 

Igår var vi på Harrys och åt, inte mkt folk men otroligt god mat. Jag åt en röding på planka med mos och en

citrussallad, mums. så jag ger Haryys 4 stjärnor av 5 möjliga. Och jag kan påstå att jag är en mkt kräsen kund, så dom hade verkligen lyckats. Det blev en nota på strax över 800 kr för svärfar som bjöd oss på detta. Gubben å svärfar åt var sin entrecote och var oxå mkt nöjda =) vi var hemma igen vid 19.30 och kvällen fortsatte framför tv:n. La mig runt 22.30 med huvudvärk, som tack och lov var borta imorse då jag vaknade. Ikväll händer det inte mkt mer än en ny tv kväll. ska hänga upp tvätten först.

 

Har köpt mig en beg. Ipod av min vän Lena, som kommer nästa vecka. Den är fulladdad med yogamusik samt en del ljudböcker. Jättespännande, väntar & längtar. här e en bild på en likadan.

IPOD -08 modell





Samma skotrar, men iår körde jag den röda (här kör sonen 2010)

Ljus, värme Kram & Tjingeling

Trackback
RSS 2.0