fredá hela ...

Nä, men fredag idag iaf =) Efter en tids sjukdom känner jag mig inte allt för pigg. Men jag har jobbat två dagar och har klarat av det. Men nu är krafterna slut och tv tittande i soffan är det enda som sker ikväll.

Inatt runt 03.00 hade min busiga katt fått för sig att klättra upp på min massage bänk som står ihopfälld mot en vägg i sovrummet, inte vårt vanliga sovrum utan det brevid. Framför hade jag en verktygslåda och en pumptermos ståeende. När allt rasade lät det mer som om hon höll på att riva sovrummet. Jag for vingelkantigt upp och först fattade jag inte vad som skett utan la mig igen. När jag lagt mig började tankarna att snurra, var fanns chanti? varför var sovrumsdörren stängd? Upp igen och kollade in i sovrummet, mkt riktigt, där satt hon och såg allmänt förvånad ut. Tog katten och stängde till dörren.

Hade svårt att somna om, men jag gjorde det till slut, en tio minuter innan väckarklockan skulle ringa vaknade jag återigen av en duns. Nu hade hon lyckats ta ner en prynadssak från hyllan och den for med en smäll ner på byrån. Den är gjord av ett gipsliknande material, så hade den åkt i golvet hade den blivit mos.

Surt blängde jag på henne, men...hon jamade glatt och undrade om vi inte tänkte stiga upp ngn gång...snart?
väckarklockan ljöd och det var bara att inse, natten var slut och dags att stiga upp för fredagens jobb.

ljus, värme, Kram & tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0