Tänk, jag lever ju!

Ja, till råga på vinterkräksjukan som slog ut immunförsvaret har jag på den åkt på värsta förkylningen. Typiskt. Jag hoppas och tror ändå att jag ska kunna återgå till jobbet imorgon, går inte det då missar jag kvällen föräldramöte, där jag skulle presentera mig själv och barn med särsilda behov.

Igår lördag växlade illamåendet till förkylningen, näsan började rinna och febern steg. Ont som bara den i vissa muskler så jag hade svårt att sova.
Tänk vad det ändå är skönt med sjukdommar, nu vet jag att jag lever och mitt system är utrensat från en massa slagg & sånt.

Har varit inne hela härliga, soliga helgen då vädrets makter lett mot oss med en strålande sol och +-0 gradig temperatur. Hade så gärna varit ut och gått eller ännu hellre åkt skoter och vistats i stugan några timmar, men så blev det inte denna helg dock.

Har läst 2 böcker, planerat utifall jag orkar gå på jobbet och så har jag plågat min söta katt med lite pälsvård, allt detta räckte för att bli trött och hängig.

Håll i hatten och andas lungt. Kram & Tjingeling så länge.

 host, host...

 

Å, just det. Såg ju melodifestivalen, men hoppades lite på att låten som kom på 3:dje plats Oh my god kunde fått vinna. En mysig, trallvänlig och glad låt som fastnade iaf i mitt huvud.

Bay


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0