dubbelt tillbaka

Har sovit dåligt många nätter nu, vilket resulterade till en sprängande huvudvärk på morgon. Gick upp å tog två tabletter, tänkte att om jag får vila lite till går det nog över. Nix, fick ringa jobbet å ta en timme komp på morgon för att få vila ytterligare, med en migräntablett som vapen. Jag kravlade mig iaf upp kl. 08.00 och vaskade av mig, för att piggna till. Tänkte att kanske står jag ut att jobba ändå. Japp, for på jobbet och vi har varit ute (tack) hela förmiddagen, vilket mitt huvud gillade. Vi gick nämligen till miljögården å lärde oss sortera sopor, vilken djungel att tänka på, suck. var tillbaka kl. 11.30 Lunch (potatisbullar idag) sen luch och Massage av tre st. idag. Iväg å handla efter massagen, sen hem...
Middag idag blev fusk pizza, på smörgåsbröd, kalkon, champinjoner, paprika, lök, kryddor & ost. Tomat till detta. Gott.

Igår hade jag ett samtal med sonen om matens vikt i guld =) Dvs, min son äter på tok för onyttigt och utan det energi & näringsinnehåll vi bör äta. Så till slut kom vi fram till att jag gör ett veckoshema och en lista på vad som skulle handlas och han provar detta under en vecka. Visst, det är inte så lätt att komma på mat, helst då man är ensam och helst vill att det ska vara gjort på 5 min.

Idag massage, 3 kollgor, imorgon massage av 2 som det ser ut nu. Får se om det blir bättre uppsluppning av hälsan, annars vet jag inte vad som sker... suck!

Dagens tankekort
Det du ger ut får du dubbelt tillbaka, välj därför att agera i kärlek




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0