fruktansvärt möte

Fredag och började jobba 07.15. Både jag & gubben snozade klockorna och tyvärr blev det enbart en kortyoga "Sat Kryan" imorse, då jag låg till sängs ända till 06.30 gäsp. Slutet av veckan & jag känner mig aningen sliten.

Skulle ha hunnit duscha, men det blev en snabb tvätt och håret i flätor. Så nu är det kväll & ska strax ställa mig i duschen å tvätta burret. Cyklade till jobbet och fick idag vara på en annan avd (1-4 åringar) trevligt. Fick rå om favorit pojkarna en stund. Lite barn idag, så dagen har iof varit rätt lugn.

Igår läste jag i piteå Tidningen vi har på jobbet att ålderdomshemmet, som jag skickade mitt PM projekt förslag till, (Om yoga och massage för pensionärerna) använt detta och påbörjat yoga för pensionärerna, ledd av sjukgymnasten! Det kändes väldigt snopet, måste jag säga. Dels för att jag lagt ner en hel del jobb för att få fram fakta och information och sen lagt fram detta förslag och idén till ålderdomshemmet. Vet inte om jag kan göra så mkt åt det, men visste inte att det var tillåtet av dom att göra så.

Kom sen hem runt 15.30 och Chanti ville så gärna ut. Tog på henne kopplet eftersom solen sken och vädret var skapligt. Vi var ute & gick, grannes flick Agnes kom å pratade lite, sen sprang hon hem igen. Grannen ropade å frågade om hundarna deras (2 Jack russel) fick lukta lite på Chanti. Så jag & gubben som då oxå var ute tog med henne över dit. Satte ner henne en bit ifrån, för att hon själv skulle få avgöra om hon ville gå närmare.

Grannarna har en inhängnad åt hundarna, så dom var lösa därinne. Vi stod där och pratade en stund, hundarna skällde å gormade men chanti var inte rädd. Men så plötsligt lyckas först den ena hunden krypa under gallret som inte var fäst vid marken, sen den andra bakom och gav sig på chanti. Hon satt ju i kopplet och jag släppte detta för att hon skulle kunna springa iväg. Detta hade kunnat sluta i en total katastrof. Chanti sprang runt vårt hus, hundarna skällande efter & sen jag. Micke gensköt dom på baksidan då dom kom runt, och lyckades trycka ner hundarna i rabatten då Chanti försökte ta sig över räcket på altan.

Hon kom över, men var chockad och dissorienterad, så hon förstod inte hur hon skulle komma in, trots att balkongdörren var öppen försökte hon klättra på dörren på fel sida. Då var jag framme hos henne och fick upp henne i famnen å kunde släppa in henne i huset. Mango hade i virrvarret hört Chanti och kom till undsättning, gubben hann få tag i honom innan han flög på hundarna. =) skulle rädda sin "lillasyster"

I chocken å förskräckelsen hade Chanti sprungit blint genom buskar & även "släppt sig" så pälsen hade spår av diarée och hela hon luktade rädsla, min stackars älskling. Då hon lungnat sig ngt höll jag henne tätt intill mig, kände hennes skenande hjärtslag och försökte lugna hennes chockade kropp. Efter ett tag, så blev hon ändå lugn och nu flera timmar senare är hon trygg igen. Har borstat pälsen och Mango har hjälpt henne med tvättningen, den raringen.

Så dagens hemskaste äventyr slutade iaf gott, pust. Idag blev det snabbmat efter chocken, dels för att gubben fick ett presentkort på Frasses i present =) Jag tog en veg pizza, åt hälften. Gubben ett superskrov.
Gubben såg Hockey och Sverige vann över tjeckien, vilket gjorde honom glad. Sen tittade vi på tv och nu är det strax dags för sängen efter duschen.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling



Chanti



Mina älsklingar, Ying & Yang =) tillsammans



Gubbens blommor =) fina va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0