Löst musterium

Har inte sovit mkt denna natt heller pga min jobbiga hosta. Så med sprängande huvudvärk mm fick jag så ringa mig sjuk idag igen. Suck! Jag har inte råd eller lust att vara sjuk längre. Jag vill tillbaka på jobbet.
Men pga hostan ringde jag VC och fick en tid imorgon, kolla så det inte satt sig i lungorna.

Vid 09.00 imorse kom gubben hem med en musfälla, så nu ska vi väl få bukt med detta problem. Två kissar + en mus som husdjur helt plötsligt. Hangillrade fällan under frysen där det har låtit mest, och efter 45 min var den fångad och dog en smärtfri död (tycker inte om att djur plågas, så jag är glad att det gick fort och den inte hann plågas) Även om jag inte var sugen att ha en vild skogsmus inne så får man ändå, om man nu är tvungen att döda ngt göra det effektivt utan att någon behöver lida.

Som ni förstår var det en skogsmus, inte så stora som tydligen Mango tagit in. Musen hann väl slinka in under frysen i ett obevakat ögonblick. Han brukar ta in möss till Chanti, antagligen för att hon ska få träna sig att jaga, då hon mest är inne =) omtänksam storebrors kisse det där.

Idag kom det paket igen, nu var det en tvättho och kranarna till den i tvättstugan och kran till köket. Sen kom även ett julpaket jag beställt, jippi. Det vart kanonbra =) är nöjd och glad för det.

Jag har letat resor idag, vi ska ju leta resa och åka med Mor till solen då hon fyller 80 år. Tur vi har sån pigg och alert mamma. Vi blir inte så många, 6 är vi än så länge, så några iaf. Jag hittade en resa till Spanien, med flyg fr. sthlm t&r, hotell under 1 vecka för 3800 är ju ett bra pris. Så imorgon kanske det blir boka av.
Vi har pratat om att göra en gemensam resa till å från under säkert en 10 års period, å nu blir det antagligen av.

Jag satt i en telefonkö idag 1.40 h. Kom ändå aldrig fram! Så jag ska fortsätta imorgon och se vad som sker.

Annars har dagen gått sin gilla gång, Beijer ringde från Luleå ang vår långa köksbänk. Han skulle kolla vad fraken kostade, men om vi kunde hämta den då den kom fram till Arjeplog? Och det kan vi ju göra, då slipper vi en utkörnings avg.
Det går bra för svärfar i huset med panelen i yogarummet. Han hade haft besök igår och dom tyckte det vart ovanligt men fint =) Men det är ju klart, det är inte traditionellt utan utifrån mitt tycke å smak. En del kommer nog att tycka nej å en del ja, inte så dumt =) Det viktigaste är att jag känner mig nöjd, för det är mitt yogarum.
Jag hoppas ju givetvis att alla som kommer och yogar finner ro i mina panelbrädor.

Idag var det halv 8 från Luleå, hoppades att det var med någon man sett, men nä. Men ändå kul att dom gett sig ända upp till Luleå för att spela in =) Något jag tycker är lite trist med alla menyer är att var och varannan har denna rödvinssås till sina kötträtter. Långtråkigt. Och det hade varit trevligt med ett vegetariskt halv 8 program, kanske blir i framtiden? Då är det ju roligast om alla fyra gör veg mat. Någon gång har en vegetarian varit med, men dom andra åt kött vilket inte i mina ögon blev "rättvist". Säkert gott, men de som äter kött har väldigt svårt verkar det som att tycka och erkänna att veg mat kan vara gott. Jag vet!

Nä, nu är det sängen som lockar. Kan bara säga att gårdagens soppan blev dagens mat, å den smakade ännu mer och var tom godare idag när den fått gona till sig i kryddorna. Så om du missade mitt sopprecept igår, titta på det och om du vågar, gör den =)

Dagens tänkvärda:

Lev livet idag, så som du vill att det ska bli imorgon

Glöm inte; De tankar du sänder till universum, gör avtryck och du får det du drar till dig. Så kom ihåg att tänka positivt, så blir ditt liv mer positivt.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0