Anna på 7:an

Idag började jag kl. 07.00 och vi hade miniröris med barnen på spegelsalen. När vi kom dit var det upptaget trots att vi bokat den. Men det löste sig ändå, dock blev vi lite sena pga detta. Jag äter inte pedagogisk lunch med barnen då jag har massage efter lunch. Så jag slutade i barngruppen 10.45 kom väl iväg runt 11.00 hem å hitta på lunch, så det blev gröt idag samt en energidryck. Iväg å masserade två kollegor och sen tillbaka på jobbet. Där hämtade jag pengarna som vi lagt till kollegan Elin som gått på barnledighet.

Hann göra ett kort med barnen till Elin, som alla skrev på. Sen vidare för att köpa presentkort å handla för att baka tårtbottnar, en rulltårtebotten & en nötmaräng, som jag var lite nervös över. Sista gångerna har marängen svikigt mig. Men idag tror jag det blev ok. Imorgon får jag göra klar tårtan å hoppas att min gubbe hämtar mig så jag kan ta den med till jobbet.

Ikväll fick vi besök av Patrik & sambo + barn. Dom ska köpa vårt hus, där vi bor nu, så dom ville mäta och kolla. Så dom var här i 2 timmar, vi fikade å dom mätade. Deras hund, en gammal worster kissade på golvet, 2 ggr. Suck! Men ingen skada gjord, det var bara att torka upp. Tror att det var spänningar pga att hon är så rädd för katter. å vi har ju två. =)

Idag har jag ont i kroppen? känner att halsen återigen är irriterad, vaknade nämligen inatt å var tvungen att gå upp å dricka vatten. Kändes som en jätteklump som fastnat. Är jättetrött i kroppen. Hostar å känner mig seg. Men hoppas att det snart blir bättre igen.

Anna Skipper har börjat om med programmet "Du är vad du äter" i tv7. Såg det idag å jag blir vid varje avsnitt taggad att börja träna, ändra kosten till det bättre mm. Konstigt att det hinner gå över till veckan därpå?? hjärnan är rätt underlig. Hur kan man känna sig så "Nu j..ar ska jag börja träna kondisen igen..." å sen dalar peppet redan till dagen efter? Kan man inte tillföra ngt som håller fast de nyttiga tankarna och lobotomera negativa tankar?? Suck...ja, jag vet iaf att dom ska börja med dansen zumba även här i Arjeplog. 


Är du redo att festa dig i form? Det är precis vad det Zumba programmet handlar om. Det är en spännande, effektiv, lätt att följa, latin - inspirerade, kalori - bränning dans fitness - parti som rör sig miljontals människor mot glädje och hälsa.

När deltagarna ser en Zumba klass i handling, kan de inte vänta med att ge det ett försök. Zumba klasser har exotiska rytmer satt till hög energi latin och internationella beats



Nu Zzzzova.

Ljus, värme, kram & tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0