frost nätter

Frost utanför fönstret. Idag ska jag återgå till arbetet efter min bihålsinflammation som mer eller mindre plågat mig under två veckor, med hjälp av svullna halsmandlar, feber, enveten hosta och toppen på bakelsen huvudvärken. Men idag ska jag alltså återvända till livet och vardagen på förskolan.

Det är alltså 0 grader idag, och frosten har bitit sig fast i gräset. brrr... hur kom det sig, att alltid sommaren går oss så snabbt förbi. Kan ju vara att höst, vinter, vår tar så mkt av dess tid. Hm. Jag röstar, iaf om det gick att göra så att sommaren får 6 månader å resterande får slåss om resten. Eller är det så illa att jag bor i fel land? Suck. Vill ju gärna bo här, dvs i Sverige. Så jag får väl stå ut då.

Nä, folks...nu är det dags att förbereda sig.
Det var lite tungt att vakna, eller egentligen var det svårt att sova. Har drömt underliga drömmar om nya lägenheter och tomma rum, utan kök? men med egen ingång. Även sex har varit en krydda i nattens drömmar.
Dock inget som var the real thing...synd.=)

Nu hoppas jag snart att det ska sättas igång, dvs. Huset är ju så gott som utrivet nu, dags att påbörja värmeslingor, isolering och golv snart. Vill ju tapetsera och flyta in...ju. Å andra sidan har vi ju inte flyttpackat hemma ännu, så det är väl tur att det tar tid ändå. Hade ju hoppats att jag skulle ha orkat lite då jag var sjukskriven, men nä...sjukdommen å kroppen var inte med på de noterna.

Ha en bra dag! Solen skiner iaf, så vi får nog en fin dag ändå!

Ljus, värme, Kram & Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0