clean hous...sooooon

Är i Svenljunga, å har lite mkt att göra så därför blir inte bloggandet ngn prioritet. Resan gick bra, men att sova i bilen var för hårt. sov inte direkt men ½sov/slumrade och vilade iaf till 04.00 efter det kunde jag inte somna om utan jag vände å vred mig till halv 5, å då var jag otroligt behov att få lätta på trycket =D

 

Så 04.30 var jag tvungen att rafsa ihop så jag kunde bege mig en bit utanför Mora å sätta mig i skogen. inget var öppet, som jag visste denna tid och hade inte tid att leta. behovet av att kissa var stort, nästan ont.

 

Efter detta åkte jag så iväg... men åt fel håll, upptäckte jag snabbt. så inga mil tioll spillo... möjligen sammanlagt 8-9 km. Vände bilen och satte på GPS en, som ändå inte fungerat på hela resan. Men fredag kväll då jag stannat i Mora hjälpte sambo mig via telefon att stänga av fritidskartorna, tror den gått bananas över dessa. Så i god tro iaf körde jag så efter GPS en.Men jag har vad man kan kalla gjort en Sverige "seti seeing" Dvs sett en hel del småvägar och små byar där jag tragglat mig fram för att komma till Svenljunga.

Så total körtid blev 17,5 innan jag var framme. Inte så pjokigt ändå.

Sen kom jag fram, =D äntligen, tröttså in i bomben. Men vi åt en macka å sen var det bara att kasta sig över mopp å trasa för städbehovet var enormt.

Städade som små myror fram till 18.00 då var jag knäckt för denna dag. Tog en dusch och sen begav vi oss till Svenljungas bästa pizza ställe. Å där beställde vi pizza. Jag tog en med musslor, räkor, lök, champinjoner, ost å tomat. Den var riktigt god. Men ingen av oss orkade hela sina pizzor så vi tog hem dom.

La oss vid 21.30 efter att ha blåst upp medhaven madrass och skurat ett par varv i lilla sovalkoven. En av kissarna som min son har, hade haft sin bädd där, kissat runt den och det stank av katturin. Men jag skurade några varv å sprayade med ta bort luktfritt. Men trots total utmattning, mer eller mindre så sov jag dåligt. Doften fanns lixom kvar och jag frös väldigt. steg upp på natten och klädde mig i pyjamas, pants å långärmad t-shirt.

Vaknade sen runt 08.00 och steg upp. regnet öste ner, och under natten blixtrade det och åskan gick. vid 10 kom då "barnen" upp. Vi beslutade oss för att städa lite och sen åka en sväng till ullared/gekås för att inhandla lite div som vi behövde. Min son bor väldigt nära.

Vid 12 åkte vi och det var ingen kö eller dyl. Vi handlade och sen åt vi på en kina resturant, buffé som var riktigt gott. Men mkt friterat. Magen är nu i olag, både svullen och tjörmig av onyttigt intag.

Sen tillbaka och röjja, åkte iväg med saker som sonen skulle återlämna till kompisar, som han lånat. bla en TV.

Måndag, en dag med städning från kl.08.00 då jag steg upp 06.30. Mitt mål idag var att hitta igen ugn och spisplattor. Och efter många långa timmar av skrapning, medel, putsning, medel och gnuggning under en period av 5 timmar ser jag ett slut bakom tunneln. Sen fortsatte jag bakomspis och runt om på kakel och väggar. skåpluckor fram. Skillnaden var så stor på skåpluckorna så det såg ut som dom fått en ny ljusare färg istället för den gulaktiga som var från början.

Idag blev det stekt korv, bröd och sallad till middag i den nya stekpannan vi köpte på gekås. den gamla åkte nämligen i soporna första dagen.

Idag är det tisdag, så trots massor kvar vill jag idag åka till Halmstad för att träffa min bror S som inte är frisk. Vet inte heller hur länge min bror orkar stanna kvar på jorden, då han oxå opererats och inte är i ngt gott skick.

Sonen följer med, men hans flickvän ska vara hemma och torka lite garderober och vara hemma då dom skulle hämta skräp här utanför.

Nu ska jag göra mig klar. Torsdag blir det besiktning och avresa mot Mora igen, vi ska stanna och sova över där i närheten. Sen Luleå på fredag och jag stannar där och hjälper dom packa upp och få iordning. Träffa min syster lite som nu är i Umeå för strålning av sin canser. Hon får dock permis över helgerna.

Slit å släp... nu iväg.

 

Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre...kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0