En ängels röst

Watch for a miracle. Coincidences are divinely inspired moments designed to remind us that a higher power is guiding our lives.

Betyder:
Håll utkik efter ett mirakel. Sammanträffanden är gudomligt inspirerade stunder för att påminna oss om att en högre makt styr/guidar våra liv.
 
Idag har jag jobbat. Började dagen utmärkt med att ta power pump stavarna och promenera till jobbet, tog runt 20 minuter + att jag tog en snabb duch på jobbet. Då jag blev väldigt varm av promenaden. Så det var skönt. Hade lite frukost med mig och tog en kopp te vid barnens frukostbord. Vi hade inte så många barn direkt på morgon.Promenerade hem efter jobbet, så idag känner jag mig duktig. =)
 
Vi har haft brandövning, delat personalen på två grupper och tagit in extra personal för detta. Så dagen har flytit på bra. Jag har fått klart höstens schema, så nästa vecka påbörjar jag massage och yoga för kollegorna och rörelse för barnen.
 
Min syster mår väldigt dåligt igen, vilket alltid oroar nuförtiden. Hon svarar inte så bra på medicinen, suck!
 
Ska påbörja ett yogapass inom kort, som stärker magen och får igång denna. Skriver mer och ger er några övningar inom kort.
 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0