Tempen visar -31 grader kallt

Nu är vi inne på söndag, dan före dopparedagen. Igår spelade jag Xbox- kinekt med min son. Och idag har både han och jag ”träningsvärk” Skratt. Det var ju detta jag ville utmana sambon i, men det krävdes att sonen kom och introducerade detta kinekt adventure med mig så jag fick prova på det. Det var jättekul =D Man fick hoppa, vifta med armarna, glida åt sidorna mm, så jag har faktiskt ont i axlarna, puh. Och massor med skratt.


Igår gjorde jag revbenspjällen klara, å tvättade lite tvätt. Vi åt fisksoppa med vitlöksbröd till middag å svärfar var förbi och pratade lite.


Jag klädde julgranen som sambon hade svårt att hitta igen, jag frågade honom två ggr om den verkligen inte låg
på hyllan i carporten? Typ andra ggn nådde jag fram J Så han var ut å kollade och där var den.


Så granen står så vit å grann i stugan, med svarta å röda pumlor (dvs julgranskulor) som man säger i södra Sverige. Chanti var med mig å hjälpte till, båda katterna har dock låtit granen stå ifred, än så länge.


Jag la mig vid 23.00 igår kväll. Sambon min och sonen satt uppe till 02.15 innan de la sig. Själv steg jag upp 07.00 imorse, gav kissarna mat men la mig sen på soffan och somnade en stund till, skönt. Tittade sen klart en film som jag påbörjat att titta på i fredags, hade en timme kvar av den. Sen blev det lite slötittande på Tv å jag såg även Grinchen =) kul.


Idag lagade jag en janssons frestelse och till middag gjorde jag fläskfilé åt männen och själv åt jag kycklingfilé, gorgonzolasås, råstekt potatis och det blev jättegott.


Pratade med bror G en halvtimme och fick höra deras planer mm.


Imorgon Julafton ska jag steka prinskorv och koka potatis, resten ska värmas så det mesta är ju klart. Jag hoppas ju att alla hjälper till så jag slipper göra allt själv. Men sambo har lovat, likaså sonen då de båda hellre har mig hemma än på sjukhus för stress som i fjol.


Övrigt kan jag känna av min tungsinta sida, att jag blir låg och lite deppig under jultid. Antagligen en hel del gamla spöken som poppar upp.


Mor har långväga besök och + att alla i Luleå skulle visst fira med henne iår =D Bra.


Hoppas nu alla är friska och krya.

 

Önskar de få läsare jag har och alla som hittat hit

En Riktigt God Jul!

 

Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0