Nattsvett

Natten till idag sov jag inget vidare, vaknade svettig och en hiskelig mensvärk. Ibland önskar jag att det manliga släktet fick känna på en riktig läskig natt med värkande mensvärk. Så kanske vi kvinnor skulle få någon typ av förståelse då det känns som knivar i underlivet av kramper man helt plötsligt vrider sig i. Men, det manliga släktet kanske inte skulle stå ut med en smärta som kom varje månad, hormoner som åker omkring i systemet och gör att vi förvandlas till morrande hyenor och sexbegäret blir väldigt primitivt veckan innan. Samt allt blod som åker ur kroppen och den hemska tröttheten och värken då man väl får den. Suck!
 
För att tala om något annat så har jag då idag målat 1,5 sida av husets "midja" stående på stege (med menskramper) och målat blått. Sambon har varit hjälpsam och kommit förbi och påpekat där jag missat och vart jag borde bättra på, under målningen =) så glad för hans hjälp (ironi, vaddå?)
 
Men vädret har varit opålitligt, blåste storm imorse, sen avtog det ngt, temperaturen har legat på ca 11 grader!! mitt i sommarhettan, vår semestermånad... Så fodrade brallor, 3 lager målarkläder, fattades bara vantar å mössa idag. Vips kan solen kikat fram 5 minuter, hett! av med lite kläder, sen försvunnen bakom ett moln, på med kläderna, hutter, hutter. Så har vädret lekt med oss i dag. Men jag fick iaf lite målat, och sambon glad då jag målar å det börjar bli klart.
 
Så, han bjöd på pizza idag, jag som så snällt skulle börja sköta maten igen... suck! Inte lätt då man har mens, så den kloka tanken flög ut genom fönstret å iväg åkte jag å köpte en veg pizza åt mig å sambon ville ha superskrov. Nä, han åkte inte med, för han betalade ju!! Typiskt min kära sambo, han vill sitta hemma som en lite soffpotatis och vänta medans jag åker å hämtar.
 
Hann förbi affären oxå, då träffade jag ett av de mindre barnen från dagis (förskolan) glad i hågen köpte han sig lite lördagsgodis och undrade om jag inte skulle vara på dagis =) som en inventarie...hehe... man ska ju vara på dagis, då man jobbar där, inte åka omkring å handla el sånt.
 
Kattinfo;Mango, vår kära hankatt (kastrerad) Nu ca 8 år. Galen i oliver =) så idag då jag åt min pizza hade jag svarta oliver på, gav Mango en och han blir som besatt. Blicken stirrig, känner sig virrig och krusar ihop fötterna, kelar med oliven, leker med den och blir som lite knasig. Men så otroligt söt då han får en oliv. han vet helt enkelt inte till sig av begär till den lilla oliven =) Om jag kan någon gång ska jag filma honom då han får en oliv. Bra för pälsen är det oxå och Chanti hon bara fnyser åt oliver, tror jag är knäpp om jag bjuder henne på en. Hennes begär är med för kattgodis och chips, ibland räkor då hon får, mums.
 
 
Idag har jag varit lite telefonsocial med systerdotter, så glad att hon känner sig bättre trots smärtor i knä och ben. Men det stora steget är taget, kan bara bli bättre. Älskar henne =) och finns här för henne om hon behöver mig.
 
Pratat med mor idag oxå, bett henne ta det lite lugnt på en del plan. Hon har en tendens att vilja styra lite och samtidigt måste hon själv varva ner och ta det lite lugnt. Fast det tycker hon ju hon gör ändå.
 
Nu blir det nog lite Tv film.
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0