I´m Back in metropolen igen

Vi är hemma igen efter skellefteå turen.
Blev en hel del shoppat, många bra att ha grejjer. Ny skrivare med skanner, ny papperskorg som är utdragbar till köket, nya lampor till yoga rummet, nya amplar till trappen, färgat papper, ljuslykta utanför yoga ingången, kattsand, ny vädrings/torkvinda, läsk för fest, lister att göra tavelramar av, ny GI kokbok, hänglås, olja att olja altanen i stugan, pensel, ny flagga på huset och lite annat krafs =)

Vi kom till skeå och vi umgicks med sambons ex + man, sonen som är sjuk men nu fått medicin. Vi var ut och åt på resturant Viking, där vi åt pasta med kyckling, vitlöksbröd å sambon åt kött på pinne och sambon bjöd oss alla =) snäll sambo. Sen åkte vi till lähenheten vi hyrde över natten som sambons jobb äger, de andra ville kolla hur den såg ut =) Vi satt där ca 1 tim, åkte sen till sambon son och tittade på hans lilla etta å vidare därefter till sambons ex för att kolla lite bilder å tjöta en stund till. Vi var hemma i lägenheten runt 00.30

Idag vaknade jag runt 08.00 men lyckades somna om till 09.30 väntade på att sambon skulle vakna, men det tog tid så jag åt frukost. Då runt 11.00 vaknade han så till liv. Vi packade ihop och åkte till lakkapä och handlade, se ovan. Sen mötte vi de övriga; ex+ man + sambos son, vi blev bjudna av dom på fika på ett litet fik, handlade klart på Ö.B och därefter styrde vi bilen hemåt. hemma kl.17.00

Sambon har varit duktig och skruvade fast sopkorgen under bänken, så man lätt kan dra ut denna när man slänger el ska tömma sopor. Han har även skruvat upp lamporna till yogarummet, jättefint.

Nu soffhäng och ladda för ny arbetsvecka.

Bror har tagit sig upp över berget, och har förflyttats till infektion avd där han antagligen kommer att få ligga ett tag.
Han är sig själv igen och slänger ur sig ett å annat, suck. Men det är sån han har blivit. Lite bitter och besviken på livet och vi runtikring. Tråkigt att han inte förstår att det är han själv som knuffar bort oss från hans liv pga sitt beteende.
Inte alltid lätt att älska någon som gör allt för att vi inte ska göra så.

Jag är iaf gladatt han tog sig upp, men tyvärr kan det bli en mkt lång tid av rehabilitering, men nu ska han hämta krafter.

Nu när vi köpt en skrivare med skanner ska jag plita ihop en liten bok till min bror, och hoppas han ändå uppskattar den.



Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0