Past day

Vad har då hänt denna nationaldag rent allmänt?

Egentligen inte mkt alls. Men jag steg upp runt 08.30, gav kissarna mat. satte mig härvid datorn en stund med en varm kopp te. Ringde sen min bror på sjukhuset och det var roligt att han mådde bättre. Kul att prata med honom. Han tror dock att han snart ska få komma hem, men så snabbt lär det inte gå, men bra med positiva tankar =)

Sen ringde jag Mor men pratade med syster som nu är uppe å hälsar på. Dom satt å spelade lite yatzy. Igår var dom och tittade på lägenhet åt sonen min, och jag håller tår och tummar och skickar mina tankar och ber en bön eller flera för att han får lägenheten...pleas universum!! Den ligger mitt emot min Mor, och det hade som jag skrivit förr varit toppen.

Sen vart det lite fix, städ och tvätt. Hade en massage och bjöd sedan på fika =) sen tog jag tag i middagen, kycklingfilé, bakad potatis, gorgonzolasås och en stor sallad. Smakade mums, kan jag erkänna.

Plockade bort och gjorde köket fint och tog sen tag i sovrumsfönstret. Putsade detta in-mellan å utsida, hängde upp nyinköpta gardiner, blev helt ok.
Sen en kopp te och film.

runt 21 ringde en av mina vänner och vi surrade i 45 min, och hoppas denna kommer då jag har kalas =)

Nu säng, så sov så gott!



Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0