Planerar

Som jag skrev i gårdagens blogg, håller jag på att försöka ordna så att sonen får en kul upplevelse med sina släktingar i år. Lite som kompensation för i fjol. Jag är glatt överraskad att så många är positiva och vill följa =) Värmer i hjärtat.
T.om syster är sugen, om än att jag får ha i åtanke att hon inte är frisk och man får acceptera hennes dagsform. Men hoppet är stort, då hon är positiv till att följa med. Att se fram emot saker och känna att man vill göra något kul kan ju försätta berg, så universum får vara snäll och ge henne krafterna till detta.
 
Nu är vi iaf sammanlagt 7 st och det är ju TOPPEN. Sonen får givetvis inget veta, mer än att vi ska ut och äta på fredag. Har köpt lite tillbehör inför kvällen åt son och hans sambo =D så det får oxå bli en liten överraskning. Längtar till fredag.
 
Igår var jag duktig, får ju säga det själv då jag sällan får någon credit för det jag gör. Jag dammtorkade hela huset, och överallt samt skrubbade 6 garderobsdörrar som vi trodde att fläckarna inte skulle gå att få bort när dom stänkte betong på dessa. Vi rev ju upp alla golv då vi renoverade, la in golv värme och sen fylldes det på med betong över detta för att sen lägga det nya trägolv vi nu har. Men det vart som sagt stänk på garderoberna och jag har lixom inte orkat ta tag i det, men nu skrubbade jag igår, så med svamp och rakblad fick jag bort stänkfläckarna =D great!
 
Sen dammsög jag, svabbade golven, tvättade 4 maskiner tvätt, la in tvätt, städade toalett, ringde en massa samtal inför nästa fredag, lagade maten (fläskotlett/kycklingfilé, råstekt potatis, gorgonzolasås, sambon gjorde sallad, dukade och vi åt med svärfar kl.17.00 sen vispade jag grädde och bjöd på choklad/banan kaka.(som jag fryst ner efter baket förra söndag) Så jag ger mig själv en klapp på axeln =)
 
Gör en 40+10+40 dagars meditation "Wahe Guru" i 11 min varje dag. Känns otroligt bra. Finns på You tube om du vill delta.
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=hmXhPVjTfcA&NR=1
 
 
Idag söndag ska jag planera lite för yogan och jag ska laga flygande jakob till middag idag.
 
Måndag ska jag påbörja en 4 dagars soppdiet för magen min är i kaos. Igår hade jag så vansinnigt ont i magen och har knappt fått en blund i ögonen i natt =(
Efter nästa helg får jag ta upp dieten igen, för jag vill inte äta diet mat då vi ska ut och äta julbord, inte för att jag äter ngt på det... men under helgen är det ju kalas =)
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Duktig du är faster!! Hoppas fredagen blir lyckad! :)

Svar: Hihi, tack gumman. Det värmer =D
Eva

2012-11-12 @ 08:24:35
URL: http://Alexandrabruhn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0