Today is the day

Snön faller vit på backen, trist tycker katten...
Men ljusare blir det, men ack för tidigt VARJE år... nu ska vi dras med vinter till i maj, suck!!!
 
Är på hemmaplan sen i måndagskväll. Ibland känns det som om jag hade jätte mycket jag vill skriva om, men som jag skrivit förr, så kan jag lika snabbt hamna i idétorka och har absolut noll idé om vad jag ska krafsa ner med tangenterna.
 
Idag fyller iaf mina goa systrar år...
 
HIPP HIPP HURRA för dom =D Tyvärr kan jag inte personligen gratta någon av dom i dag, så jag grattade syster i Luleå i måndags, väldigt hastigt vid hennes jobb. Vi blev lixom avbrutna av att han (sonen som följde med dit) fick sms av flickvännen att det var galet hos grannen.
Dvs en fyllskalle till granne, ville festa med andra fyllskallen till grannen ovanför sig. Denna nr 2 ville inte det, så då blev nr 1 tokig och började slå sönder sin inredning med ett svärd.
 
Hans hund rymde och 6 poliser kom dit efter en 10 min. Så fullt pådrag i Luleå på hertsön. Inget bra ställe egentligen att bo på.
 
Min andra syster på ju i södra Sverige så jag skickade henne en present, hoppas hon fått den idag. Luleå syster fick en liten tavla och en boklampa som jag hoppas ska fungera bra.
 
Fortsättning på hertsön är att jag sovit hos min Mor då jag nu sist var i Luleå. På natten bråkade hennes grannar fruktansvärt och det är inte första gången, har varit flera ggr då jag varit hos henne, men hennes minne börjar svika så hon sa- Det har jag aldrig hört, att dom skulle bråka! Men jag vet att dom bråkat förr, men har man hörapparat och lagt sig för att sova, så kanske man inte hör sina grannar =D Vilket ju kan vara ganska tur.
 
Idag vaknade jag med sprängande huvudvärk, men jag promenerade till jobbet, jobbade till lunch, promenerade till sambons jobb å hämtade där bilen, för att sambon skulle promenera hem då idag.
Körde på jobbet och jobbade till kl. 16.00 innan jag körde på affären, handlade å körde hem. Sambon var på gården redan, för han hade inte orkat gå hem idag utan tiggt sig skjuts av kollegan...
 
Idag blir det tidigt isäng, skippade zumban då jag fortfarande har ont i knoppen.
 
 

Recept. En Höstgryta


(jag använder alltid låglaktos eller laktosfria produkter)


1 kg Utskuren benfrikotlett eller färsk skinka i bit (själv använder jag kycklingfilé)
3 dl svamp, Kantareller eller champinjoner
1 st motrot
1 st paprika
1/2 vitkål
1 dl muschroomsoya
2 burkar cremefraiche kokbar
1 tsk sambaloelek
1 fp. Grädde


Gör så här:
1. Skär fläskköttet i tärningar och lägg i en ungsform. 2. Skölj och skär svampen och grönsakerna, lägg ner i formen. 3. Blanda soya, cremefraiche, grädde och sambaloelek i en skål och häll blandningen över fläskköttet. 4. Ställ formen i varm ugn 175 grader och låt det puttra i ca. 2 timmar, rör om då och då. 5. Servera med ris

 

 

 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej faster! Jag skulle bara säga att Vickan har en ny blogg nu :) turbopsyk.blogg.se :) massa kramar!

2012-10-19 @ 09:55:55
URL: http://Alexandrabruhn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0