Helgens resumé

Efter en hektisk helg i Luleå kom vi hem 19.30 på söndagkväll, möra efter att ha suttigt och åkt/kört lastbil tur å retur under lördag och söndag.
Men vi fick ju en del gjort oxå. Sonens lägenhet bombarderas med olika saker som vi haft över eller som jag investerat åt honom. Han blev glad för allt. =D
 
Under lördag lastade vi ur lastbilen då vi landade i Luleå runt 13 tiden på dagen. Lastbilen var ganska full med grejjer. Vi möblerade om i lägenheten, satte upp saker på väggarna och vi var även på storheden och köpte råddjursnät för att sätta upp runt balkongen, så kissarna kan gå ut och få sig lite luft.
Det blev även att inhandla virke till detta projekt, för att få det att se bra ut samt sitta ordentligt så inte kissarna ramlar ner.
Tiommarna flög iväg och 17.00 blev vi bjudna till Mor (mor-mor) för middag. Vi fick stekt lax, sås och rotsaker bakade i ugn. Alla smaskade och åt med mkt GOD aptit, och till min förvåning tog nästan all mat slut. Såg så mkt ut tyckte jag. Men, vi var hungriga.
 
Efter maten pysslade vi ännu mer i lägenheten (sonens) och runt 20.00-20.30 kom vi tillbaka till Mor, då såg hon jättetrött ut. Men... som den tradition vi har, så var vi ju tvungna att spela lite yatzy. Vi spelade två omgångar och sonens flickvän gick hem som kvällens segrare =D Son och flickvän gick över till lägenheten, och jag med sambo stannade en 30-45 min ytterligare för att se lite tv. Men sambon knuffade lite i mig, viskade..."-tror Mor din sover i fotöljen" Så, då tackade vi för oss, så hon fick komma sig i säng.
 
Vi gick upp till sonens lägenhet mittemot och bäddade i sofforna. Vi sov väl lite si och så, och 07.30 vaknade jag. När jag gjort morgenbestyren så satte jag igång att fixa i köket, men ville inte väcka de andra. Så efter att jag satt upp gardinkrokar för att hänga upp gardinerna började jag rensa sonens papper.
 
Sambon steg upp runt 10.00 och vi fikade lite och småpratade, han hade redan hemlängtan =D fniss. Går inte att åka långt förrän han får s.k lappsjuka (omvänd)
 
Vi fixade och donade och var ner till Mor och fikade en pizza slize runt 12.00 sen åkte vi till syster på kolonilotten. Där fick vi oss några buskar att ta med hem, så vi grävde upp dessa. Syster såg ändå både piggare och lite gladare ut. Verkade ändå som om strålningen underlättat värken. skönt.
 
Sen begav vi oss hemåt efter 15.00 och det tog ju sin stund. Iof åt vi i Arvidsjaur, för då var jag jättehungrig och kl över 17.00
 
Ikväll områdesmöte och sen ut och fira en kollega på jobbet. Vi ska ut och äta på Hornavans hotell, allt är förbeställt. Ska äta röding på planka =D ska bli mums.
 
 
 Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0