skjutglad granne

Igår vaknade jag rätt skapligt, lite sovmorgon men ändå under en "hyfsad" tid. Steg upp och yogade, skönt! Därefter slängde jag i tvätt och tog på mig målarkläderna. Målade sonens soffa en gång till för bättre resultat.
Inte helt lätt att täcka ugly furu...men lyckades.
 
Lite lunch och sen fixa tvätten som var klar.
 
Sen satte jag mig att planera för måndagen på jobbet, ja...man får göra sånt på helgen, då veckan inte räcker till. Jag måste ju ha lite koll då jag ska ha mina pass på måndag. Då ska jag ha rörelse för alla barn i olika omgångar, ska bli jättekul. Yogan för kollegorna startar oxå måndag, så jag hoppas det blir en god start och en grupp.
 
Senare åt vi surströmming, antagligen årets sista strömming =D Men det var kanon gott igår. Svärfar var hitbjuden, så han tyckte oxå det var smaskens.
Vi såg lite film och la oss runt 23.30
 
Vid 23.37 small det? Och jag fattade först inte vad det var... tänkte att det exploderade ngt däck el dyl på ngn bil.. men inte, det small av 7-8 skott från någon som sköt med ett gevär på gatan, eller gatan brevid. Väldigt nära dock. Sambon hade somnat men steg upp, klädde sig och gick ut. Då hade kl hunnit bli 24.00 och då vart det tyst. Förhoppningsvis hade ngn ringt polis eller lyckats gömma ev skott. För då sambon gick ut var det lungt å stilla så han kom tillbaka och la sig, utan klarhet i ärendet.
 
Vet inte vem det var som sköt, eller varför...men otäckt kändes det. Jag hoppas att ingen kom till skada, men vet dock inget om det ännu.
 
Idag söndag vaknade jag med sprängande huvudvärk, så dagen har gått i ett lungt tempo. Jag har iaf städat ihop på altanen, så man inte blir tagen på sängen av snö eller sånt otäckt. Men hösten är fin och idag skiner solen fast luften är kall. Chanti fick komma ut i koppel då jag röjde altanen, hon mös i solen. Men hon är väldigt försiktig, inget rusande eller så. Hon sitter rätt stilla och tittar på världen. Mango låg inne och sov så gott, brydde sig inte i vårt stökande. Sambon körde med en matta till jobbet, som ngn av kissarna spytt på, och slängde den i deras maskin där. Bra.
 
Övrigt idag så åker släkten hem från Luleå ner till Halmstad igen. Jag hann ju träffa dom kort både i Halmstad och i Luleå, kanske inte umgicks så länge, men man får glädjas åt det lilla.
Sonen med flickvän hade fått följa med allihopa ut och äta, så jag skickade en extra slant. Vilket dom var glada för. Kissen som sprungit bort i fredags hade hittat hem igen igår, tack och lov.
 
Nu lite målar fix på soffan, det sista. trots att jag mer eller mindre går och håller i huvudet, det dunkar och värker idag. Blir nog ngt lätt till middag.
 
 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0