Duktighetsgradering

Idag har det varit en dag jag kan få skryta lite om. inte så att jag gjort storverk, nädå...bara så där lite lagomt, men ändå en känsla av att vara nöjd.
 
Jag har satt om blommorna, för på mina breddgrader behöver man inte ha så brått. Nu börjar solen väcka upp mina blommor så nu var det dags för ett jordbyte, och de blev såå glada.
 
Satte min sambo att putsa fönster i vardagsrummet, då jag har svårt med min höger arm. Han gjorde så och det blev så fint. Strök nytvättade gardiner och hängde upp dessa i vardagsrummet.
 
Sen blev det en moppe tur (ja, du hörde rätt) jag har ju en eu moppe, orange som nu gubben fixat så jag kan ut å köra på den igen. Jätte gött att ta den till affären, fick tanka den också. Hela 3,5 liter gick det i tanken =)
 
Hem å lagade middag.
 
Receptet/Flygande Jakob 4 port

3 dl grädde (laktosfri)
1 dl chilisås
1 dl jordnötter eller cashewnötter
1 st grillad kyckling
2 st banan
1 pkt kalkon bacon/ vanlig bacon (om man vill)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Ta bort skinn och ben från kycklingen.
3. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Skala och mosa bananerna.
4. Lägg kycklingköttet i en ugnssäker form.
5. Vispa grädden. Rör ihop grädde, mosade bananer och chilisås och bred det över och strö sen över jordnötterna och lägg på förstekta bacon
6. Grädda i nedre delen av ugnen i 20 min.
7. servera med sallad, råris
 
MUMS!
 
 
På eftermiddag har luften lixom gått ur mig. Blev så sjukt trött att hjärnan stod stilla och energin var nog på 0 läge. Hade jag lagt mig på soffan.. Pang! hade jag sovit. Men nä, det går ju inte. Då blir det svårt att sova på kvällen för mig.
 
Övrigt så har jag tvättat handdukar till mitt massage/yogarum och sen en vanlig vittvätt.
 
Beställde en annan hatt och lite andra kläder har jag också gjort idag. tänkte iaf att det kunde vara bra med hatt just nu när våren är här, å håret mitt är som det är =/
 
 
 
Syster hade haft en dålig dag igår, mentalt. Vilket är fullt förståligt då man i stort sett bara ligger å väntar... ska jag bli bättre, eller är jag vid slutet? ngn som vet... kanske man ligger där i sjuksängen och tänker och det är klart det påverkar ens känslor. Fy så jobbigt hon måste ha det. Lider verkligen med henne. För om det inte finns hopp, då önskar jag det gick snabbt, finns det hopp- gör ngt genast!
 
 
 
 
Dagens Tänkvärda
Du vet väl om att du alltid är värdefull för någon
 
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0