Födelsedag, 5+ 81

Tilda fyllde 5 år den 1 april, vår lilla bustjej
 
 
Hipp hurra för Tilda. Jag köpte henne en tunika och matchande strumpor (hade sett fel på stl, så hon måste med pappa el mamma å byta...typiskt)
 
 
 
Mor fyllde 81 år i fredags den 5 e april, Hipp hipp Hurra för vår älskade Mor som nu blev ett år äldre. Vi är tacksamma för varje år vi får ha henne med oss då så mkt annat händer runt i kring oss.
Dagen blev ganska stressig. Vi åkte upp till syster vid 09.30 och satt till 12.00 innan vi åkte hem. Lämnade Mor och syster och jag och son åkte en sväng in till stan, vi var borta en timme. Kom åter till Mor som då laga mat, blev ugnskorv med kokt potatis =) Systerdotter var där en stund, men sen åkte hon hem med magknip (stackarn)
Sen gick dagen i ett med besökare och telefonsamtal till Mor.
 
 
 
Besök hos Mor, fick träffa Kid och Lion
 
Kid som fyller två år i Juli
 

Lion som föddes i November 2012
 

Annars har vi mest spenderat tid på sjukhuset hos syster när jag varit i Luleå. Syster fick en hjärnhinnes - och blod inflammation/infektion och var riktigt sjuk, vi trodde att hon inte skulle klara sig. Tack och lov är hon nu bättre, men har mycket hallucinationer och mardrömmar som kommer från både hjärnhinneinflammationen som medicinerna hon får.
 
Vi fick t.om skratta med henne över så tokiga drömmar hon haft. Men samtidigt med ett visst allvar, för många av drömmarna skrämmer henne enormt som hallucinationer kan göra. För hon hade inte helt klart för sig om hon drömt eller om det var som hon drömt på riktigt. Måste vara enormt jobbigt att inte veta vad som händer eller inte.
 
Så hon har varit lugnare då hon haft besök, hennes barn sitter där med henne nästan hela tiden. Och vi andra kommer in några timmar och är där.
 
Mor är trött av all anspänning som blir, både att vara orolig för sin dotter och sen lite rädd för att hon själv ska gå bort. Det pratar hon mkt om nu, sin egen död. Hon var jättetrött på fredag efter födelsedagen, när alla gäster varit förbi och gratulerat henne. Så kvällen blev känslosam och jobbig för henne. Inte alltid lätt att prata och trösta och vara stöd, när jag själv inte hinner hämta så mkt kraft. Men vi la oss och på morgonen var vi lite piggare.
 
 
 
 Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0