Åh skit

Ibland kan hjärnan verkligen göra allt för att jag ska falla dit... just nu påstår den att jag vill ha ostbågar, såna där ostskruvar...den tjatar och tjatar att jag måste, har jag inte gjort mig förtjänt av det nu?? Jag har ju varit så duktig, så länge...snälla, gå och köp ostskruvar nu...det finns på konsum!
 
Så håller tankarna på, om och om igen.
 
Ja, jag har varit duktig, jag ÄR duktig och Nej jag tänker inte ge efter för påtryckningar från mina egna hjärnspöken...Stopp! Sluta...hua
 
 
Åhh, så gott att få krypa upp i soffan, chanti gillar dom också...se ett drama, en härlig film och bara mumsa i sig.
 
På tal om Chanti. Idag då jag kom hem, satt hon i garaget. Det luktade som om ngn lagt en lort där...hm, chanti kom å mötte mig.
Åh nej, bajs i hela rumpan, pälsen full av skit. Bara att försöka sätta henn under vattenkranen
NEJ, det ville hon absolut inte. Å man ska ju inte vara respektlös mot sina djur, då får jag ju aldrig hjälpa henne igen. Så det vara bara att blöta en trasa, kamma och blöta om vartannat och låta henne vara med mig i tvättstugan, utan att hålla fast henne. Så småningom fick lilla damen ren i pälsen å det måste ju vara skönare att tvätta sig, trots att rumpan var blöt än full av skit. Nu är hon då glad å tacksam mot sin matte, inte sur eller arg på ngt sätt.
 
 
 
Va, var det ngn som sa ostskruvar?... nä, tänkte väl det
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0