I can create

I can create my world as I choose!

Du är här för att skapa världen omkring dig som du väljer, medan tillåta världen - som andra väljer att det ska vara - även att existera. Men medan deras val på något sätt hindra dina val, din uppmärksamhet på deras val, inte påverkar din vibration och därför din attraktions synpunkt.

 

Detta drog jag idag. Jag funderar alltid på en hel massa och Universum gav mig svar genom ett draget kort =D Och jag tyckte det var ett bra svar.

 

Systerdotter skulle till min massage vän/kollega i Luleå. Jag lovade att bjuda henne på det. För jag tycker hon är värd en skön behandling och få bli lite ompysslad. Därför är min vän den bästa massören i Luleå, enl. mig.
Jag hoppas hon får en riktigt skön och behaglig stund och känner jag Maria rätt så blir det lite känslor oxå. För det är svårt att vara oberörd då man kommer dit. Men så skönt efteråt.

 

Idag har jag skickat efter en present, som jag sen ska skicka vidare till ett dop som närmar sig. Jag kan bara hoppas det faller i "god jord" som min Mor brukar säga. Betyder att jag hoppas det blir bra.

 

Idag har varit i återhämtningen tecken. För att jag ska kunna jobba imorgon.

 

 
Busig kisse (chanti)

 

Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram <3

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Tuuusen tack för massagen fina moster! Det var skönt och ont :) Tror dock jag behöver upprepade behandlingar. Ska gå på takti nästa gång och det är ju bara för skönt. Hon är så duktig och fin Maria!
Hoppas du börjar piggna till. Kramar till dig.

Svar: Ja hon är fantastisk. Härligt att du bokar fler tider, du behöver ompysslingen =) ska man lägga pengar på ngt så är det just en härlig taktil massage då kroppen behöver lite omhuldning =) det kan kännas dyrt, men värt varenda krona. kram
Eva

2013-01-29 @ 00:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0