The 2 last day on my Semester

I dag söndag sov jag å bror lite längre, tog en dusch och så lite frukost. åkte och hämtade Malin till stan och lämnade bror i Harplinge vid kyrkan där han skulle möta upp två av Lenas gamla vänner som ville besöka hennes grav,
 
 
Jag å Malin åkte å handla lite fika ifall dom senare skulle komma upp till bror G, vilket inte blev utan dom åt lunch på euorostop. Jag gjorde mig lite lunch hos brorsan och sen åkte jag in och träffade Alexandra, Alicia och Vickan =) jättekul. Men lilla Alicia var lite trött, dels att möta nya människor och att vara borta. Så det blev en knapp timme, sen tyckte både jag å de själva att dom nog borde åka, så lillan och Aja också fick vila lite.
Vi kramades och sa hej då. Kort men iaf en liten träff vilket jag är jätteglad över.
 
Sen hem till bror och en sväng till mataffären å handla middag. jag gjorde råstekt potatis, fläskfilé till dom och kyckling till mig med en svampsås och sallad. blev jättegott.
 
Mor återvände och Syster Å kom också och åt. Därefter blev det så en sväng till Daniel med familj. Elliot är jättesöt. Och det är inte helt lätt för nyblivna föräldrar =) en omställning i livet som förändrar de flesta.
Deras stora hund (en rottis) är kanon go. Vi tittade även på deras kommande lägenhet som blir jättestor, 130 kvm.
 
Sen bar det iväg till syster Å, en yatzy och hundsväng och nu isäng.
Imorgon blir det troligen paltkalas här hos syster, runt 40 paltar ska fixas... tror dock jag hellre äter dagens rester då min mage nu är i olag, och palt är ingen toppen rätt för min mage. även om det är toppen gott =)
 
Måndag blev det palt. Syster lämnade mig hos bror, med Mor medans hon åkte till hästen sin som skulle träffa hovslagaren. Sen vid 11.20 hämtade hon upp mig igen och jag och Mor åkte å handla och syster lämnade vi på sjukstugan för besök.
När vi stod i kassan var syster klar så tillbaka å hämta henne och sen till Simlångsdalen, Ullasjö för att göra palt. Tanken var att alla släktingar (de flesta iaf) skulle komma dit. Så jag skalade potatisar, skivade fläsket och själpte palt i grytan, Mor gjorde smeten och syster skar fläsk med mig.
Bror S var också där, för vi behövde låna hans gryta också. Det blev 41 paltar =)
 
Tyvärr kom aldrig Marcus, Sanna, Milo, Kim, Joakim och Sanne så det blev mkt palt över. Dock kom iaf Krista och hennes dotter och åt palt. Min syster är hos dom väldigt mkt och hjälper till med hästar och hundar mm.
 
Men syster skickade palt lite hit och dit till några.
 
Själv åt jag rester från igår och smakade endast ½ palt, då magen inte skulle behöva få kämpa så mkt.
 
Sen åkte gästerna och jag, syster, Mor och Daniel blev kvar och tog en yatzy, som jag då vann, hi,hi.
Sista natten, och vi la oss ganska tidigt ca 23.00
 
Tisdag. vaknade 04 men somna om till 07.00 och steg då upp. gjorde mig iordning och syster sprang ut en hundsväng. Vi åkte och hämtade så upp Mor och begav oss mot Göteborg runt 09.45
 
Tog en fika då vi skickat väskorna och sen vinkades vi av av syster som körde tillbaka till Halmstad. Vi satte oss i flyget och mellan göteborg-stockholm gick det bra, sprang dock till Stockholm-Luleå planet.
Var orolig om väskorna skulle hinna med. det hade dom dock. vi landade enl tabell i Luleå och vi stannade till på Dagoberts så jag fick mig en sallad. 17.00 körde jag så hemåt till Arjeplog.
 
Snörök och alldeles vitt ca 5 mil innan Arvidsjaur. under 3 mil var jag nästan blind av all snö, skitjobbigt.
 
Kom hem 20.15
 
 
 
Bilder kommer så småningom
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0