Dröm fredag i dec

Har sovit inat med hjälp av insomningstablett, har haft så dålig sömn att jag knappt orkar vara aktiv på dagarna =) men idag sov jag till 08.00 superskönt.
Har mån-torsdag gått 1 timmes promenad på morgon eller f.m vilket har varit jätteskönt. Nu har jag dock gått å fått skavsår, från mina nubbskor? Som jag använder dagligen, konstiga fötter jag har. Så idag blev det vila. Får se hur länge skavsåren tänker bråka innan jag kan gå igen.
Det är ju jättebra rörelse för axeln att gå, vilket ortopeden tyckte jag skulle göra.
 
I morse då jag vaknade hade jag min dröm färskt i huvudet. Iaf övergripande, men jag drömmer väldigt detaljrikt.
Dröm: Jag drömde då att vi skulle titta till ankägg. Då vi kom in i skogen och tittade upp mot himlen, vände sig världen upp å ner. Ankäggen och kycklingarna som kläckts ramlade inte "ner" på ngt sätt. Då sa personen som var med mig - Detta är ett knep för att inte rovdjuren ska ta ägg och kycklingar, då lever dom upp och ner. -jamen, jag är ju inte upp och ner heller, även om jag kände mig yr och tyckte det var obehagligt att vara i en upp och ner värld.
 
Ja, det är nog för allt jag har i huvudet, som jag skrev häromdagen, allt är upp och ner vända världen, hihi. så då drömde jag om det. Ja, hjärnan processar allt.
 
Snöar utanför fönstret idag. Nu ska jag försöka göra lite köttbullar inför julen. Sambon köpte glögg igår, kanske blir det glöggmys ikväll?
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0