Love Cat fynd

oj... tunga ögonlock när klockan ringde 06.00. Sovit dåligt pga jag vilade eftermiddagen igår...inte bra att förstöra sin nattsömn.
Men jag kravlade mig upp ur sängen, gav mina kissar mat och sen gjorde jag ett yogapass, duschade och klädde mig och gjorde havregrynsgröt, hallon, nötter å mjölk till frukost.
 
Sen bar det iväg till jobbet. Inte många barn alls idag. Så idag har jag gjort iordning miljön på avdelningen. Har nämligen gjort ett ljus/mys rum. Ska ta en bild å visa er imorgon.
Ett rum för barnen att kunna krypa in i och mysa, läsa sagor mm
 
Sen har jag givetvis haft stor hjälp av min hjälpreda på 2 år, som hjälpt mig tejpa och städa och tittat och tyckt =)
 
Lunchen idag vart en flopp, vikarierna hade inte beställt mat till mig. Så det blev en ofrivillig 6:1 dag idag.
Bara grönsallad, paprika och morötter till lunch, så jag åkte hem en sväng och där slängde jag ihop en smoothie och åkte sen tillbaka. Sambon var hemma, men hade ont i magen å låg bara...så det var trist att vara hemma.
 
Sinnesrummet/mysrummet tog i stort sett hela dagen. Fick också ett bra samtal med min förra kollega, kändes bra att låta lite rinna av sig. Har varit en jobbig höst.
 
Jag kan ju inte låta bli att föröka hitta lite extra till mitt rum på jobbet, och vips hamnade jag på en sida där det fanns varmvattenflaskor.
Varmvattenflaska Love Cat 350 ml
 
Så söt, så jag köpte den...å lite annat.
 
Visst var den för go =D Ska ha å krama den då magen krånglar eller bara extra om jag e kramsjuk. Barnslig...tänkte ngn, jo...jag erkänner. Men man ska väl ha barnasinnet kvar, å min Chanti är så dålig på att kramas.
Köpte även en liten kylskåpsmagnet till min syster =) som ingen julklapp fick. Hon kan behöva få lite uppmuntran ibland, mina kära syster.
 
 
100 åringen ja, JO vi var ju på måndag å tittade då de gav en xtra föreställning. Tyckte den var skoj, är glad att jag hållit nere förväntningarna men fick mig allvarligt några goa skratt.
Det var ju en film med en viss sorts humor, tror ju inte den passar alla dock. =) Jag blev iaf glad.
 
 
Ikväll återvänder min Tv serie Revenge...jippi, dubbelavsnitt ikväll-älskar det.
 
Emilys hämnd tar alltså inte slut, utan fortsätter nu på säsong 3. Hämnden är ljuv...eller är den verkligen det? måste ju kosta på att ligga på topp.
 
 
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0