Ny vecka, v11 -2014

Idag var det tänkt att jag skulle bege mig till jobbet... Men nä. Har hostat i natt, fått vara uppe flera ggr, vilket antagligen orsakade att jag återigen fick huvudvärk. Jag vet inte riktigt vad det är med kroppen just nu, så mkt
huvudvärk och en sån här dunderförkylning var väldigt länge sedan jag gick igenom.
 
Så det var bara att meddela jobbet om frånvaro även denna dag. Jag hoppas ju kunna jobba imorgon, så jag har inte ringt VC för att kolla om det är ngt i bihålor el dyl. utan hoppas bara att det nu får ge sig.
 
Nu snöar det utanför fönstret, och hela morgonen har varit fin med sol.
 
 
Ibland behöver jag lite ögongodis och avkoppling som skiljer sig från det vanliga.
 
Den här årstiden börjar jag titta mer och mer på kläder och inredning. Undrar varför… Det finns säkert nån vetenskaplig förklaring till det också. Igår kväll googlade jag och hittade en ny sida Iris & Pelle. Märkeskläder både för honom och henne plus inredning. Jag ♥ att hitta nya sidor, aningen höga priser tycker jag dock.
 
 

Enligt trendnissarna är gult vårens färg. Och jag hittade en inredningsbild som placerat gult i centrum i form av vasen med vårblommor. Mycket annat snyggt också, även om jag inte gillar döskallekudden. Den skulle jag aldrig skaffa mig. Däremot den läckra kistan som vasen står på och lilla byrån, För att inte tala om spegeln i bakgrunden – mmm fint.

 

 

 

Älskar skor, både de jag kan ha och inte kan ha. Märkligt det där, men jag förklarar det med att jag är kvinna. Det räcker väl. Liiite vanskligt dock att beställa skor på nätet, men jag har i alla fall haft tur då jag försökt. De flesta skorna jag beställt har m.a.o. passat och jag har sluppit skicka tillbaka och beställa en annan storlek. Väntar fortfarande på mina kängor som jag beställt...

 

Lite nytt i garderoben och huset i övrigt höjer livsglädjen och får mig att må bra. Det är som balsam för själen. Därmed hälsosamt om man håller det på en lagom nivå och inte hänger sig åt frossande.
För visst kan man bli lite frossarglad emellanåt då livet känns grått.

 

Hittade en mkt bra blogg med tankeställare...

http://bengtwikstrom.blogspot.se/2013/11/tankestallare-eller-aterstallare.html#more

 

Hämtat från bloggen:

"Onykterhet är ingen privatsak. Lika lite som skolplikten är det. Eller vår gemensamma skyldighet att betala skatt.

Alkohol och barn är ingen privatsak. Och alkohol kan vi vara utan. Men inte barnen."

 

Han skriver många bra saker =)

 

 

Nalle puh

"Det är bäst att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det."

 

 

 

 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0