Vårstormar

Idag lördag ringde min Mor 06.20 och ville kolla när sonen skulle vara framme i Luleå med tåget. Hmmm, jag sov så sambon klev upp och svarade. Annars kan jag vara fort uppe på fötter, men med förkylning och snoriga ledningar var jag halvdöd vid den tiden.
 
Tåget var försenat, men sonen ringde henne själv. Så allt löste sig till slut, son och svärdotter var hemma runt 08.30 med tåget, så 2,5 tim sena.
 
Iaf somnade jag om och sov gott fram till 10.00 vilket sällan sker då jag är frisk. Men det ska ju vara bra att sova då man är sjuk. Hade nackspärr då Mor ville prata, så då vi lagt på tog jag en citodon och somnade som sagt om.
 
Klev upp och hittade sambon sovandes i soffan, då Mor även stört hans sömn. Men han verkade ha sovit gott där också.
 
Stormvindar utanför fönstret. Har varit sol fram till 13, men sen började det snöa en timme, men solen vill tillbaka. Det blåser ordentligt och stormvarning har utfärdats här i fjällen.
 
Idag har jag på egen oerfaren hand suttit och försökt ändra färgerna på min hemsida. Jag kan ju inte detta, så jag har provat och provat, så nu ser den ut som den gör =) Hade velat ha mer kunskap och fått bytt mina bilder å en annan look på min blogg, men lite färgbyte kanske ändå kan pigga upp?
Någon som vill ge mig en liten kurs? så tar jag tacksamt emot hjälp.
 
Förkylning börjar väl ändå gå åt rätt håll, feberfri men inte frisk. Imorgon hoppas jag kunna ta en sväng på marknaden. Hörde dock av svärfar att det var lite knallar och att det nya systemet med kort och kassa redovisning slår hårt. Så ju krångligare allt blir ju färre knallar kommer det. Jättesynd. Lät som om korvknallen som jag skulle handla korv till sonen av, inte var här i år =( men typiskt.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0