Gunhild

”Let’s dance”
 

De sa farväl igår kväll, min vinnarfavorit =( Gunhild Carling, 38, på målsnöret tvingades hon nu lämna TV4:s ”Let’s dance” i semifinal, tillsammans med sin danspartner Kristjan Lootus.

Skit också. Visst, Steffo är både charmig och så, men hon...vilket bubblande glädjepaket. Visste inte ens vem hon var i början, men får alltid le och skratta då hon har gjort sitt. Just för att hennes glädje smittar av sig. Vilken fantastisk kvinna hon verkar vara.

 

Men, gubbarna tog revanch... så det är klart att det blev Steffo som fick stå med Benjamin. Å på tal om sistnämde, så är han väl en självklar vinnare. Pojken är ju född dansare, bara kolla in hans gener.

Så egentligen är det inte speciellt spännande denna final, för min del spelar det inte längre ngn roll vem som tar hem den där skon.

Tycker det är synd, för Gunhilds dans var så mkt bättre än Steffos.

 

Solen skiner i Arjeplog, men det är ingen värme. +2 grader...brrr

Nu ska jag cykla å lämna in tipset.

 

Börjar nu längta till min resa neråt landet, som sker mellan 13-22 maj. Ska bli toppen att träffa alla där nere igen =) Och om jag håller tummarna hårt kanske, kanske min brorsdotter Aja med sin utökade familj kommer neråt och tar syster vickan med sig. Vet ju att Vickan fyller år just den helgen, men...kanske kan de fira med släkten??

 

 

Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt

Kommentarer
Postat av: Vickan

Hej!
Tyvärr så kommer jag inte komma ner då jag ska fira med familjen hemma i Göteborg :) Synd att det är just den helgen ni kommer. Kram

Svar: Vickan! Jag håller en tumme, då din Mor sa att hon ev skulle åka ner för att träffas. Men jag vet att hon kan ha glömt det också =)Inget att göra åt om ni inte kommer. Kram
Eva

2014-05-11 @ 17:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0