HelgGrått

Vädret har varit grått hela denna helg. IOF har min mage och magsjuka varit desamma, långdragen å grå.
 
Jag är ju ändå ganska pigg, då jag sluppit att kräkas, bara haft diarréer. Så jag städade igår, iaf dammsög, städade undan papper å dyl och tvättade samt påbörjade min packning för att åka till västkusten på tisdag. Bakade även en morotskaka, tyvärr hade jag ingen kesella så det blev inget gott täcke ovanpå. Gjorde då en vit choklad glasyr, så det blev lite sötare smak. Blev helt ok.
 
Tanken var att vi kanske skulle prova nya grillen, men det trista vädret hindrade oss från att känna lust. Så det blev stekt på spisen. Sambon åt entrecote och själv åt jag en stekt abborre och till detta blev det ugnstekta sötpotatis och grönsaker. sambon fick whiskysås till sitt kött och jag hade lite fisksås till min fisk. Magen sådär impad...=/
 
 
Sen blev det att titta på sista avsnittet av The Vikings. Åh vad jag älskar den serien. Kanske för att man är ättlingar till vikingarna (trots deras blodiga framfart) sen såg vi en film som heter "Gone"
 
"Amanda Seyfried spelar Jill Parrish, en servitris som hävdade att hon blev bortförd för ett år sedan från sitt hem och hölls i ett stort hål i parken i Portland, Oregon. På något sätt lyckades hon övermanna sin kidnappare och fly, men polisen hittade inte hennes berättelse trovärdig och hon institutionaliseras under en tid.
 
När polisen inte arbetar dvs gör sitt jobb, går Jill tillbaka till parken, fortfarande letande efter hålet där hon hölls fången. Jill blir mycket skyddande av sig själv och sin syster, Molly (Emily Wickersham), som flyttade in med henne. Jill fortsätter på gatorna ensam, men bär en pistol i hennes handväska och lär sig försvarsteknik.

När systern Molly försvinner mystiskt kvällen innan hennes examen, menar Jill att hennes angripare har kommit tillbaka för att avsluta det han påbörjat men tog fel syster. Hon försöker övertyga poliskommisarien Powers (Daniel Sunjata) och hans chef (Michael Pare) för att hjälpa henne att hitta Molly innan det är för sent. men de tror henne inte, så hon ger sig ut att jaga honom på egen hand
"
 
 
 
Jag tycker filmen var bra, men har lite svårt att förstå modet på den unga hjältinnan. Själv hade jag aldrig vågat ut å jaga en elak kidnappare som tar död på sina offer. Så för mig som är lite räddhågad var det tillräckligt med spänning.
 
Sen såg vi så lite av eurovisionsschlager festivalen. Jag såg låtarna och sen la jag mig. Många bra låtar kan jag tycka i år. hade iaf 3 favoriter, dock inte vår låt med Sanna.
men  3) Schweiz sångare Sebalter representerade  Switzerland med Hunter Of Stars.
2) Malta (gillade hans röst, men inte hennes lika mkt), och den jag föll mest för var;
1)The Netherlands: The Common Linnets - Calm After The Storm live. Det är min stil. Jättefin låt och bra mjuk gung, älskade denna.
 
Det är vad jag tyckte =)
Men orkade inte se röstningen, på tok för trist. Vaknade idag kl. 06.05 och gav kissarna mat, la mig igen å sov till 08.00 och efter en stund hade jag då fått veta vinnaren.
 
Suck! Det är tydligt att det måste vara ngt udda om man ska vinna, vi hade bara tur med Loreen. Före det var det finska Lordi, suck.
 
Australien blev årets vinnare. Conchita Wurst, En man i kvinnokläder/kropp och ett helskägg. Ja, ja vad ska man säga. Visst hade hen en bra röst och en ok låt. men den hörde inte till mina tre toppfavoriter.
Framförandet var direkt trist. Men givetvis udda. Har inget emot drag Queens.
 
Blev inget helgmys i helgen, dvs inget gotta. Min mage får vila sig i form. Hoppas min Mor piggnar till då hon nu dragit på sig förkylning och jag har inte försäkrat oss för ombokning.
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0