Sol, Ogrönskan & Bilköp

Idag skiner solen, underbart. Jag börjar läsa mer och mer om att grillsäsong och trädgården ska börjas fixa i.
Men hallå, här är det 1 meter snö kvar på gräsmattorna, så inte är det läge för ngn trädgård =( den får nog vänta till Juni, om vi har tur att det då är snöfritt.
 
Visst, grilla kan man göra ute i snön ändå, men då det pratas grillsäsong handlar det om hemma på altan eller dyl.
 
Längtar till Bror i Halland, skulle önska jag fick åka dit och påta i trädgården. Det hade varit mysigt. Men jag får troligtvis vara hemma i år, då det sker så pass mkt annat.
 
Idag åker sambon till Arvidsjaur och ska köpa vår nya bill =D
Han är oförutsägbar emellanåt. Jag upplever honom som extremt långsam till beslut och agerande. Men denna gång tror jag han har slagit alla rekord, jag har inte ens hunnit med.
 
Vad blir det då för bil?? hehe, en shoppingBil, jippi.
 
 
Jo..
En Subaru Legacy är en fyrhjulsdriven bilmodell i mellanklassen som tillverkats sedan 1989. Bilen konstruerades för att främst konkurrera med Honda Accord och Toyota Camry i USA. Den första generationen tillverkades mellan 1989 och 1994. Andra generationen tillverkades mellan 1994 och 1999. Den tredje kom med överlapp 1998 och producerades fram till 2003. Den fjärde kom så 2003 och fanns med till 2009. 2010 lanserades den femte och nuvarande generationen.

Den femte generationen finns med bensin- och dieselmotorer på mellan 148 och 165 hk. Modellen har inte längre ramlösa sidorutor, vilket varit en tradition hos Subaru från början av 1970-talet.

Subaru Legacy är känd för sin driftsäkerhet och sin stora förmåga att tack vare bl.a. fyrhjulsdrift ta sig fram på dåliga vägar. En nackdel är att serviceintervallerna är förhållnadevis täta på vissa årgångar. Ett fåtal bilar har haft problem med elfel annars är bilen ett bra val för begagnatköparen. Gör en vanlig felsökning innan beg köp.
 
 
 
 

Vår bil; Färg: Silver
Karosseri: Kombi
Info: Automatisk växellåda, ACC/Klimatanläggning, Antisladdsystem, Antispinn, Dragkrok, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Elstol förare, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Komplett ifylld servicebok, Motorvärmare, Sommarhjul och Vinterhjul - dubb, ACC, 4WD
 
En 2009 och uttagen 2010 och endast ägd av en gammal man och han ensam. Så bilen är som ny.
 
Klagomål eller kanske inte direkt klagomål, men färgen är lite lam. Är inte förtjust i silverfärgade bilar och denna är silver grå ich.
 
Men jag kommer nog att trivas med att köra denna ändå =D
 
Hoppas sambon vill ut och köra i helgen, vill titta på ny soffa åt oss =) 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0