sommar, regn tips

Tunga grå moln hänger över våra huvud. Iförrgår var jag med sonen och fru på Loppis i gamla silverlogen, den har öppet sommartid. Ganska mysigt med en loppis i en lada/loge =) Mkt saker att titta på.
Där fyndade vi lite av varje.
Jag hämtade upp barnen hemma hos dem, och vi bestämde att lilla Nemi fick sitta i bilstolen och att vi skulle bära henne ifall hon blev trött på den då vi var där.
 
 
 
Regnet piskade mot rutan då vi väl satt i bilen, sen begav vi oss. Vi kom fram och parkerade, satte bilstolen i en kundvagn och till att börja med var Nemi nöjd med detta arrangemang. Men det var kallt i ladan så efter en stunds tittande hämtade Malin filten då hon blev lite kall, lillgumman. Så vi fortsatte att kika.
 
Jag fyndade nästan det första jag gjorde då vi klev in, en ihopfällbart skötbord, perfekt. Har tittat på såna och nya går ju på 800 och uppåt, svårt att hitta beg på nätet också.
Men 75 kr var ett kap =) så nu blir det lättare att byta barnbarnets blöjor och så får vi spara våra ryggar.
 
Ord.pris skulle vara 799 kr för detta bord.
 
 
 
Sen hittade vi en full påse med tygblöjor. 300 kr var ju ganska dyrt, men om man tittar på tygblöjor idag kostar en tygblöja från imsevimse 119- 159 kr st. (trodde det var det dubbla) och här var det en hel papperspåse med blöjor.
Så denna påse inhandlades, för att i framtiden spara några kronor då blöjor är extremt dyra.
 
Sonen fyndade en militärmönstrad sommarjacka (han har lite jack fetisch, dvs jackor är ngt han inte får nog av)
Vi fyndade några sommar klänningar till underbarnet och Malin hittade en hoddy Sonen ett par handskar och en manuell skruvdragare =) som han letat efter länge enl. honom. Samt ett litet databord i aluminium.
 
 
 
Sen var vi klara och efter att ha åkt till samhället och tagit ut pengar körde vi nöjda hemåt. Min son älskar loppis, han tycker verkligen om att kolla på gamla saker och hela han talar om att detta med loppis är en "hit"
 
Så efter en lyckad loppis tur åkte vi hem, jag skjutsade barnen till lägenheten och for så hem och lagade middag.
 
Onsdag, dvs igår skötte jag Nemi en stund på f.m medans barnen var iväg på ett möte. Det gick så bra. Hon sov mest och sen vaknade hon och hade bajsat. Ren blöja och lite mys efter det.
Oj vilket fint barnbarn jag har =) När hon emellanåt fixerar sin blick, hittar ögonkontakt och ler...oj, jag smälter som en mjukglass i öknen.
 
De kom hem igen och då cyklade jag hem och fixade lite hemma, fast tiden går så fort. Idag blev det fisk i ugn till middag, vart supergott med rivna morötter till. Och med zucchini, purjolök och skivor av kyckling pålägg ovanpå fisken. Råstekt potatis och lite go fisksås. mums.
 
Kl 18.00 körde vi till mellanströms loppis, jag och barnen. Tyvärr vart denna en besvikelse.
Mest massa gamla kläder, mkt gamla böcker och virkade saker. Så sonen som varit drillande glad och förväntansfull blev butter och besviken då han haft höga förväntningar (stackarn)
Nemi var som vanligt en liten ängel och accepterade vårt konkande med henne i bilstolen.
Mötte en gammal granne med sitt barnbarn som var en månad äldre. Hm, den bebisen var inte liten precis =) men sånt växer väl till sig då de börjar springa. Men den mamman tyckte det var tungt att bära, vilket jag förstår.
Hade nog valt bärsele om Nemi vart så stor.
 
Men prinsessan var vid det mötet lätt som en fjäder =) och söt som en karamell.
 
Iaf, gör vi en jämförelse mellan Loppisarna dessa regniga dagar var silverlogen helt klart det bästa alternativet enl. vår smak.
 
 
Även denna torsdag är molnen regntunga och det ser inte ljust ut. Snälla universum, kan vi få lite varm sommar och SOL snart? Mina älskade blommor drunknar ute i rabatterna =(
 
 
Ska strax åka till barnen å vi ska rensa lite i Nemis rum och få bort kartonger mm därifrån.
 
Sambon min ska komma å hjälpa till att titta på diskmarskinen som vi inte får igång.
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0