Sol, vind, vår

Ja, idag blev en repris av gårdagen. Upp 05.30 mata kissarna, tillbaka i säng men upp igen 07.25 då chanti tyckte det var trist att vara vaken ensam, så hon jamade tills jag steg upp omgång 2 =)
 
Vi gjorde oss iordning runt 09.00 och 10.00 var vi på väg. Ut med skotern och vidare till stugan med korvgrillning, slöa i solen och mådde gott.
På hemväg frågade min sambo mig helt plötsligt, -vill du köra?
Så det blev första gången på 6 år som han lät mig köra skotern =) hihi, kändes jättebra. Tusen tack för det.
 
Skulle jag vilja byta ut våren här i Arjeplog mot södra Sverige som nu börjar få gräsmattor å blommor? Näää, det skulle jag inte. Men det finns väl anledning till att vi alla är olika =) Annars skulle ju alla vilja bo här.
 
 
Ikväll kanske vi ska se filmen:
Exodus: Gods and Kings är en amerikansk mastodontfilm om profeten Mose och händelsen uttåget ur Egypten som berättas i den Andra Moseboken. Regisserad av Ridley Scott efter ett manus av Bill Collage, Adam Cooper och Steven Zaillian.
 
 
Men det är även Hockey, så vi får kanske ta den en vardagskväll =)
 
Jag återkommer om vad jag tycker om filmen, efter att ha sett den. Jag är ju lite barnsligt förtjust i just såna här filmer.
 
Uppdatering; Vi såg den, sambon skippade hockey. Filmen var riktigt bra, men slutet ngt underligt. Förstod det inte riktigt...
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0