Arbetslörda

Idag har vi jobbat. I vanliga fall jobbar jag/vi inte på förskolan under helger, men vi har haft "planeringsdag"
Så mellan 8.30-16.30 jobbade vi. Vi var även ut och åt lunch på Leons idag och jag åt skaldjurspasta med vitlöksbröd= Mmmm, ljuvligt gott men blev så sjukt mätt att jag inte orkade äta middag sen =(
 
Gubben fyller ju år idag, (hipp hipp Hurra) men vi har ju tyvärr inte setts så mkt denna dag, fast vi ses ju varje dag ändå. Han fick en soffa/ljugarbänk i trä av mig, som vi kan sätta på farstutrappan då den blir gjord, 1 liten fåtölj att ha i sovrummet (fick i förskott) 1 skjorta, 1 t-shirt, 1 par jeans och 1 sommarfotbollsspel =) Så åkte jag efter jobbet och inhandlade superskrov då han önskade detta till middag =) Då jag inte orkade äta någon.
 
 
Då jag var i Luleå var jag till frissan, -1000 kr blev det. Men jag är nöjd, fick håret genomklippt (dom gillar att klippa ) vill alltid att man ska klippa mkt för de anser alltid att det behövs... luggen blev också färgad och klippt och jag är nöjd med besöket. (ska visa bild, sen)
 
Jag låg över hos systerdotter när min bror bodde hos min Mor. Det gick jättebra, fick vara henne lite behjälplig också, även om jag inte stannade i Luleå så länge.
Det är så jäkla svårt att få rätt hjälp, hon försökte få komma in på sjukhuset före helgen, för hon mådde så dåligt. Detta blev hon nekad, då de inga platser har. Men hon kunde ju åka in akut...har de fler platser då?? Jäkligt udda system då man är så pass sjuk som hon är.
 
Sunderby sjukhus???
 
 
Jag och sonen hade ju möte med LSS, för att byta från Luleå team till Piteå team. Hon verkade bra, fint att ha henne på "vår" sida, däremot tror jag det blir svårt för sonen att få förtroende för en "tant" i 60 års åldern.
 
Sonen åkte med mig tillbaka till Arjeplog för att skriva kontrakt på deras lägenhet, visade sig att "hon" inte jobbar fredagar och inget kontrakt var iordningställt för honom. Suck.
 
Så han åkte hem igen på fredag, då sonhustrun är lite orolig nu när hon är gravid i sista månaden. Vi var ju upp en sväng till Sunderbyn onsdagkväll, då var det tack och lov falskt alarm. Liiite för tidigt ännu, så den lilla får allt lugna sig lite till och stanna några veckor till i lilla magen.
 
Nä, nu sovdagzzzzzzzz
 
 
 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0