Väduren i April

Var på din vakt! Vädurskvinnan är ibland svår att komma underfund med. :-D
Hon verkar distanserad, sval men har 
önskningar och begär, som ändras drastiskt då och då. Hon är impulsiv i sitt tal och ofta verkar hon inte bry sig särskilt mycket om vad hon säger.
Hennes dynamiska rastlöshet håller igång för det mesta. När hon väl är uppskruvad så var på din vakt. Denna kvinna kan skrika och klösas till dess blodet rinner om det är ngt hon verkligen vill ha.  Detta är ingen kvinna som tillhör känslomässiga veklingar.
 
Hon är ofta en idealist och tänkare men förvänta dig inte att hon ska vara ”förnuftig” eller tänka sig för. När hon säger sätt i gång, menar hon det!!  Det finns mycket att beundra hos henne och hon gillar att bli beundrad. Hon älskar att bli bekräftad på alla möjliga sätt, gärna få komplimanger och höra vilken vacker kropp hon har och hon finner det svårt att passera en spegel utan att stanna upp för att bedöma sitt utseende.
 
De är entusiastiska och varma, samtidigt som de kan var egenkära och självupptagna. Det finns ett gammalt uttryck som lyder "Inget är så nära som tvärt om". Lite så går det att beskriva denna ombytliga varelse. Värmen och omtanken om andra kan snabbt bytas mot rent egenintressen. Lite elakt kan man jämföra vädurens sinnelag med ett barns. De är öppna, entusiastiska och varma samtidigt som de kan vara väldigt individualistiska och tjuriga.
 
Vädurskvinnor har ibland problem kring hennes sätt att spendera pengar. Vädurskvinnor tror att
pengar gjordes för att spenderas.
Hon har en naturlig ledarförmåga. Kanske hänger det ihop med ett gott självförtroende och energin. Vädurskvinnan har svårt att finna sig i en situation där någon annan håller i trådarna. Det är dock inte fel att låta en vädur leda då de kan vara uppfinningsrika och ständigt är igång. Tyvärr kan det slå över i ett stressbeteende eller en destruktiv rastlöshet.
 
Ett typiskt Vädur­uttryck är: "Än sen då!" (?)
 
Kvinnor som är födda under detta tecken förlorar inte sin gnista med åren.
 
Systerdotter är en vädurskvinna =) Inte att ta fel på.
 
 
Dagens kort för dig;

Du möter utmaningar. Du behöver använda både handlingskraft, förnuft och ledarskapsförmågor i sammanhanget. Du tar kommandot och genomför ett beslut. Du arbetar hårt och bygger upp något nytt. Du behöver ta tag i dina problem och inte sopa dem under mattan. Disciplin och organisation blir viktigt för dig just nu. Manlig påverkan sker i något avseende. Var inte för stelbent och envis varnar detta kort för. Lita till din kraft och använd den vist. ”I rule by serving, I serve by ruling” säger Kejsaren.

 

Därför behöver du fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Du utstrålar framåtanda, oräddhet, oberoende, äventyrs- och stridslystnad. Du är kraftfull och har bra inflytande på en utmanande situation.. Din tillit till dina egna förmågor och företräden är stor. Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Så lita på din energi och ge inte efter för falska kompromisser

 

Viktiga frågeställningar, projekt eller relationer avslutas, fullbordas och/eller börjar på ny kula nu. Du har förmågan att se din egen helhet i yttre sammanhang nu de närmaste 4 veckorna eller månaderna. Rådande omständigheter ifrågasätts och diskuteras öppet. Nu är ett bra tillfälle att lätta på spänningar, klargöra och lösa konflikter från förr. Du bör avsluta och/eller fullborda det gamla för att kunna gå vidare.

 

 

Nyckelord;

 

Pionjär, upptäckare, ledare, mod, initiativ, kreativ visdom, resor, ledarskapsförmågor, vilja till handling, äventyrslusta, ny början, faderskap, auktoriteter och chefer.

 

 

Fråga att ställa sig?

 

Finns det något du kan göra för att få in mera liv och rörelse i ditt liv just nu? Vilka uppgifter och situationer utgör en utmaning för dig just nu? Finns det fog för självkritik och tvivel på dig själv nu?

Affirmation:

 

Jag litar på min egen kraft och centrera den för att gå framåt. Du har kraften och förmågan att reflektera och veta. Att avsluta och slutföra det gamla befriar mig så att jag kan ta emot det nya.

 

 
SKÅL för det nya, knälederna är på plats...
 

Hipp, Hipp HURRA För dig kära systerdotter på din dag.

Jag älskar dig, men även jag är otillräcklig. Hoppas du inte är besviken. Önskar att dagen din har varit bra.

 

ps; vi kom oss hem ordentligt. ds 

 

Gav fina systerdotter lite presenter; 2 lip gloss, två lila handdukar och också L fick en middagsbjudning av mig, syster Å, Bror G och Daniel. Vi var och käkade tillsammans med L:s bror Magnus och hans Sofia, syster A-S, Mor, jag Malin och Nemi (som dagen till ära hade en jättefin vit klänning, nya skor och en bolero kofta. Som en liten prinsessa.)

Malin, Nemi å son gav L en söt porslinskatt.

Vi åt After Work på kulturens hus, tyvärr inte ngt jag gör om. Men det vet man sällan i förväg. Vi blev iaf mätta, tror jag =) Men maten var trist =( Tyvärr.

 

L visade oss en ny app, den var jättekul. tack för det tipset, nu är vi alltid välsminkade och tjusiga på bild.

 

Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0