Är en INFP-typ?

"Fokus på att skapa samförstånd och gemensamma värden"

INFP-typer är ofta lojala, nyfikna och idealistiska personer som tycker om att undersöka och blotta det som ligger under ytan hos sig själva och andra. Deras talang ligger i att hjälpa andra människor med att förtydliga förhållanden, värden och identitet. Då deras inre värden och övertygelser i hög grad styr allt vad de gör i livet, är det viktigt att de sysslar med något som är meningsfullt och betydelsefullt för dem. 

För INFP-typer är det viktigt, att organisationen eller företaget har en lösare struktur med formbara regler. Ofta hittar man INFP-typer i jobb där de kan använda sin talang till att hjälpa andra människor med att förtydliga förhållanden, värden och identitet. Därför finns de ofta i befattningar där de kan vara med och främja den personliga utvecklingen och tillväxten hos andra människor. Oftast hittas de inom:

 

Följande kända personer har persontypen INFP: Albert Schweitzer, Prinsesse Diana, Aldous Huxley

 

Ja, jag jobbar ju inom förskolan... men vet inte om jag tycker det är så lös struktur där efter LPÖ98 reviderades och började gälla. stora barngrupper medför en viss stress och struktur.

Vad skulle jag mer vilja jobba med? jo -arkitektur och inredning, konst-färger och styling =)

Hade jag haft gott om pengar/resurser skulle jag gärna ägna mig åt husprojekt, renovering av olika stilar och rum med olika teman.

 

Var och hälsade på Mor, syster och systerdotter i helgen. Jag & familjen. Nemi tycker inte det är jättekul med så lång biltur, stackarn. Nya bilbarnstolen är också väldigt "upprätt" så när hon blir trött hänger hennes huvud mot magen och det blir en mkt jobbig sovställning.

 

Men vi käkade kina mat vi beställde från Exotic, tyvärr blev det inte alla rätt och maten var ganska smakfattig. så 3 av 10 fick dom på smakskalan och utförande. Inget mer exotic, tack! Att vi valde kina mat var dels för den oannonserade ankomsten, slapp Mor fixa middag och alla var lite sugna på detta alternativ. synd att det inte var bättre.

 

Blev julklappsutdelning =) bättre sent än aldrig.

Nemi fick av Mor -En söt klänning dock för liten och vi hade tur och fick byta den mot annat, service vill jag säga. Två månader efter jul.

 

Nemi fick också en helt fantastiskt mjuk morgon/badrock av systerdotter L och av syster A-S en annan fin klänning som hade ett sött katt ansikte på i rosa med grå kjol tyll.

 

Själv fick jag två fina halsband, ett av Mor och ett av systerdotter L. Toppen =) L gav mig även en liten sminkväska som innehöll smink, vilket man sällan kan få nog av =) trots att jag sällan sminkar mig så är det ju nice att ha om man vill "laga" till ansiktet.

 

Mor gav mig även sockar, också bra för mig som är frusen om fossingarna. Även två porslinskatter som troligen får ställas i Nemis rum, där blir dom fina. Har ju så mkt plotter redan så jag har inte plats.

Söndag blev det handla och jag glömde hälften då jag inte skrivit mig ngn shoppinglista. Typiskt. Sonen besökte Jula och jag blev fattigare!! Han köpte över sina tillgångar, å då blir det min börs som får bidra =) Ja, dessa barn.

 

Bilfärden hem var rätt jobbig, sov dåligt på soffan, och vädret var ju inte det bästa. Men, ska jag vänta på bra väder får jag aldrig åka till kusten =( Men jag erkänner att snö, snörök och mörker inte är det bästa att köra i.

Med tanke på alla olyckor vi får höra om hela tiden blir man lite skraj att vara ute på vägarna. Nu gick det iaf bra denna gång.

 

Har skrivit om detta förr - framtidens kost... insekter?

Frestelse eller matskräck?

Kanske en lite Smoothie gjord på Gräshoppsmjöl? 80% av jordens befolkning äter insekter i sin kost. Det kanske är dags för oss att få in det i våra liv också? Eller nä... själv föredrar jag grönsaker istället för insekter.

 

Det förespråkas att insekter är miljövänliga på många sätt. Produktionen av insekter sker på höjden och med lite vattenåtgång och nästan inget avfall. De är proteinrika och innehåller flera olika mineraler. Tanken är inte att vi ska knapra insekter utan att vi ska använda insektsmjöl för att berika våra livsmedel.

Smaken e som baken, delad!

 

Hemma idag, extremt förkyld och hoppas nu att jag blir frisk innan min operation på torsdag den 25e.

Håller även tummar å tår för systerdotter L:s operation den 29e. Det måste ske nu, bara att inse och göra.

 

 

Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer
Postat av: Anna

Spännande läsning! :)

Postat av: Anna

Spännande läsning! :)

Svar: Tackar! =) Välkommen åter.
Efva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0