Varför lämnar man varandra?

Vi Kvinnor och män ser ju olika på våra relationer, vad som är viktigt eller mindre viktigt. Hur man jobbar i relationen eller om man bara flyter med, ... eller ger upp.
 
Läste denna sidan idag och tyckte den var mkt läsvärd.
http://kurera.se/hans-mebius/2015/02/06/varfor-kvinnor-lamnar-mannen-de-alskar/
 
Naturligtvis gäller ju detta båda i en relation... Alltså trevliga, sympatiska män/kvinnor. Men de tar sin partner för givet. De är inte närvarande. Och det ställer till det mer än vad man tror.
 
Vaddå närvarande? Försök att lyssna aktivt – är att vara närvarande! Det räcker med att stå där och fråga: ”älskling hur mår du – på riktigt? Jag vill verkligen veta.” Sen lyssnar du bara – går inte i försvar eller försöker lösa något. Du har bett om partnerns åsikt, låt det som skall komma komma. Du ser hen i ögonen hela tiden så hen känner din närvaro, enkelt men ändå så svårt för många. =D
 
Andra orsaker till dåliga relationer finns givetvis. Sömnbrist, stressigt liv, alkoholkonsumtion, socker beroende, olika typer av beroende helt enkelt, ouppfyllda drömmar är några av fällorna till ett bra/gott liv. Tre saker gäller dock om man ska lyckas med sina förändringar till det bättre: Ärlighet mot sig själv och ett ordentlig tålamod och en målbild över sitt liv, dvs vart vill jag livet/min relation ska gå mot i framtiden?
 
 
Men det går sällan att ensam bära hela relationen själv. Så tänk på det.
 
Kärlekstips:
Vintermiddag under en filt
Skapa en intim dag ute! Fyll en korg med varma och kalla rätter. Ta med sittunderlag, filtar, ev. engångsgrill (eller åk till en plats du vet att du kan tända en liten brasa), marschaller för en vacker stund ute på eftermiddagen eller senare. När mörkret faller på är nog rätt mysigt att sitta på en renfäll under en tjock filt och mumsa ihop! Det skulle jag tycka i alla fall.
 
 
Idag var det samma visa med väder prognosen, visade -6 på väderkartan men det var idag -16 då jag sparkade till jobbet, runt 14.00 då jag slutade var det -11.
Idag hämtade jag iaf Nemi efter jobbet och Mamma M hade gjort jättefint i köket. Så kanske vårt senaste system kan ge ett långsiktigt resultat, för dem själva =)
 
Busungen var väldigt trött, hade sovit dåligt både under natten och dagen. Men vi traskade hem till mig, glad som en lärka är hon då vi är tillsammans. Hon fick mat runt 16.ich sen höll hon på att somna i mitt knä...men X-tra farfar kom hem och det räckte för att hon inte kunde somna in.
Då gick vi och la oss i hennes rum (gästrummet) och efter en stund somnade hon gott, bar över henne i spjälsängen och hon fortsatte sova, dock endast 30 min.
 
Men farfar hämtade henne då jag stod och stekte köttfärs till dagens middag. Gjorde även mat till henne, dvs
1 dl vatten
50 g kycklingfärs
½ klyfta vitlök
en nypa Örtkryddor
(basilika och oregano brukar vara toppen)
spaghetti
1 klick osaltat smör

Mixade detta och jag tror hon tyckte det var ok.
 
 
Efter maten hjälpte Nemi mig att städa lådskåpet, vilket hon tyckte var väldigt spännande =D
 

Blev riktigt bra, tills nästa besök iaf =)
 
 
Frisyr test, innan jag plockade bort mina blå slingor.
 
 
Lite slarvig knut i knut. Hittade frisyren här på blogg.se
så jag provade och det funkade.
 
 
Bjuder även på en bild på en kamera glad Nemi som försöker äta upp linsen.
 
 Massor med kärlek till mitt älskade barnbarn som alltid får sin farmor att skratta och bli glad.
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0