Idol J.S

Jay Smith min favorit i idol är snart 30 år. Han är född den 29 april 1981 =) Då är Jay lixom min egen gubbe född i Oxens stjärntecken. Så deras Horoskop för veckan (Jay tävlar på globen under fredag, ni röstar väl på honom?)
Oxen; Den långsamma, eller den tålmodiga som styrs av planeten Venus. Oxarna är relativt stabila personer, vilka också är lugna, ansvarsfull och jordnära. Oftast är oxen tålmodig, omtänksam och som noggrant ser över sina handlingar. Drag som man ofta ser hos oxar är att de gärna vill ha ekonomisk och känslomässig säkerhet, därför är det vanligt att oxar planerar långt i förväg för att ha framförhållning. Oxar är också väldigt envisa och de har en enorm viljestyrka, därför når de också sina mål!
 

Oxen

Vecka 49 (6 december - 12 december)
Något du sagt till en vän om kärlek kan besannas och du kan känna att man beundrar dig och ditt tänkande för detta. Du har ett härligt sätt att lösa andras problem. En ganska så vanlig arbetsvecka bör du ha nu och den verkar bli bäst om du låter rutinerna råda. Trött säger stjärnorna att du kan känna dig men frisk. Nu kan du vinna framgångar med att lösa ekonomiska problem åt de dina. Det ger även dig en vinst, men i spel vinner du nog inte. Så spara för bästa ekonomi.


Å mitt eget horoskop för denna vecka blir...
Tvillingarna, Vecka 49 (6 december - 12 december)
Vänskapen till din omgivning kommer nu att skörda nya framgångar. Det mesta är vänligt som sker dig, så rart det bör du ha och romantiken frodas. Kan du nu få ett erbjudande om en ny tjänst så är det nog fint och allra bäst är det om det gäller samma arbetsgivare. Din livskraft är stark och du har god vigör. Det verkar som musik av glädje i din bostad den här veckan, och har du lyssnat till ett speltips så kan det vara så att du vinner en slant så vinst kan vara på väg. Lyckotal: 14, 19, 29, 30, 43, 48, 49 Bästa lyckotal: 30

Den typiska tvillingen är mångsidig, humoristisk och utåtriktad. Han/hon tycker också om att diskutera, samt utbyta tankar och idéer. Pga. Kräver tvillingen ett väldigt socialt liv. Dock är det viktigt med intellektuell stimulans- den typiska tvillingen tycker om att lära sig. Tvillingen vill gärna ha en vid bekantskapkrets, med också nya upplevelser- gärna i form av resor. Händer det inte så mycket i tvillingens liv tenderar han/hon att bli rastlös!
Tvillingen präglas också av luftelementet, vilket innebär för tvillingen att den är van vid att ha flera bollar i luften. Detta är både positivt och negativt. Den positive sedan berättar att tvillingen gärna vill veta mycket om lite allt möjligt, vilket gör att han/hon blir flexibel. Dock fördjupar sig aldrig tvillingen vilket tenderar till ombytlighet.

 

 

Tyvärr har tvillingen ofta svårt att bestämma sig och har en benägenhet till att skjuta upp problem till sista minuten. Dock är denna luftsjäl också kvicktänkt, så trots obeslutsamheten löser sig problemen för tvillingen de flesta gånger.
Tvillingen är väldigt fördomsfri och försöker se världen ur alla möjliga aspekter, detta gör tvillingen självklart till en väldigt trevlig person som många tycker om. Hos tvillingen finns det också en ganska lättsam läggning, vilket ibland anses vara ungdomligt- och denna "läggning" följer en tvilling upp i äldre åldrar. Ibland undrar man om tvillingen har åldersnåja...
Tecknet styrs av snabba Merkurius. Detta påverkar tvillingen på så sätt att han/hon är vaken, smidigt och kvicktänkt. Denna person har i allmänhet lätt för att lära och är duktig att uttrycka sig. Antingen i tal eller skrift, eller båda.

 


Rutinarbeten är ingenting för en tvilling. Personen behöver omväxling och söker sig vanligen till yrken som verksamhetsområden där kommunikation av alla dess sorter är tillåtna.
Fysisk association är lungor, luftrör, händer, armar och nervsystemet.

 

Luftelementet, som tvillingen påverkas av, präglar honom/henne på många sätt. Många har redan nämnts, men här kommer några till: ett stjärntecken som präglas av luften har oftast talets gåva och kan nästan prata sig ut vilken situation som helst. Man är en idérik sällskapsmänniska som har stor kunskapstörst och är nyfiken på livet. Luftmänniskan strävar efter att uppleva så mycket som möjligt.

 
 
 

Tvillingarna tillhör de "föränderliga kvaliteten". Detta innebär för tvillingen att man har en bra samarbetsförmåga, men är också väldigt lättpåverkad. Trots detta har tvillingen ett sunt förnuft vilket vi tackar Merkurius för. Merkurius påverkar också tvillingen på så sätt att han/hon har bra motorik och är oftast duktig på språk!

 

Allmänna positiva egenskaper: snabbhet, smidighet, analytisk förmåga, intelligens, humor, anpassningsförmåga, språksinne, finmotorik

Allmänna negativa egenskaper: tjatighet, oärlighet, ombytlighet, rastlöshet, nervositet, ytlighet.

Nyckelord: Kontakta
Element: Luft
Planet: Merkurius

Månadssten: Månsten
Färg: GUL
Tursiffra: 8
Tarotkort: 6 De älskande
Blomma: Luktärt

Trackback
RSS 2.0