Mitt sinne känns som Antarktis

Under den tjocka isen på Antarktis gömmer sig Gamburtsevbergen, ett drygt 120 000 kvadratkilometer stort bergsmassiv som... ja, jag skulle kunna fortsätta om det ämnet, men det var inte riktigt min tanke. Att jag startar med dom raderna är att jag är trött på att vara "under isen" Jag är trött på tristess, inget som händer, inga svar på jobb jag söker, inga yogaklasser som kommer igång, inget fungerar och kroppen & knoppen  känns urlakad.
Så, för att försöka vända mina under isen tankar måste jag klura ut vad jag ska ta mig till? Många kanske tycker att jag borde aktivera mig mer, vilket faktiskt skulle vara lockande, OM det fanns ngt att aktivera sig med. I Arjeplog finns det ingenting som jag känner mig dragen till. Jag har börjat med motionsim på lördagarna (kl: 10.00-12.00) förutom min yoga, men på badhuset är det max 1 el 2 pers på motionsimmet samtidigt. Suck! Så då tänkte jag att jag skulle gå på vattengympan, för att ev. träffa lite människor. Men har inte kommit mig iväg ännu då det är på kvällstid, å jag tycker inte om att träna på kvällen. Vad finns det mer att göra, gå ut å gå promenader, vilket jag älskar men hatar kylan som har legat på -16-30 de senaste 4 veckorna...inte lockande att gå ut. Idag har jag dammsugit...hm, ingen favorit utan mer ett nödvändigt måste. Julen närmar sig och kanske borde jag baka och fixa men känner mest motstånd och depprimerad över jul. Sonen som skulle komma, kan inte komma och i är ska jag inte åka till min Mor. Svårt då jag känner mig under isen att plocka fram ngt positivt. Dags att laga mat, vilket inte heller lockar. Vet inte vad jag ska laga och känner verkligen inte någon inspiration att laga till ngt. Iaf tror jag att fotoboken blev klar och beställd, hur den ser ut då den kommer vet jag ju inte... men hoppas ju att den blev som jag bearbetat den. Vet inte vad jag ska ge gubben i julklapp... han önskar sig ju sällan ngt, hur lätt blir det då att hitta ngt? blä. nu ska jag hänga tvätt. Och lyssna på Jay Smith: Like a virgin...på tv4 play.

trött, läss, irriterad och omotiverad... hej!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tråkigt att du inte kan komma till mormor i jul! Hade varit mysigt! Vet hur det känns att vara under isen... det suuuuuuger. Hoppas du snart känner dig bättre! kraaaaaaaaaaam!

2010-12-12 @ 19:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0