födelsedag

Hej hopp! Idag e det Tinas födelsedag (Mickes dotter) hon fyller 17 år idag.
 
Det ska vi fira, så jag ska baka kladdkaka, ev. tårta oxå...får se vad det blir.
Först å främst så e det snöstorm utanför fönstret, vilket betyder snöskottning för mig.
 
Sen måste jag samla ihop mitt yogapass som jag tänkte hålla för PRO imorgon, samt städa lite. Men Mickes föräldrar kommer å fikar med oss och Tina skulle komma vid 18.00. Å vad ska vi ge henne? ja, Micke e ju lite dålig på att lura ut vad barnen önskar sig så han smiter gärna ifrån med att enbart ge pengar...Visst, alla blir ju glad för pengar, men jag tycker personligen att det e en torftig present.
 
Inget engagemang bakom en sådan gåva. Har jag tur kanske jag kan få med honom till den enda lilla butik som finns här i Arjeplog, å se om vi kan hitta ngt. Klart, när man fyller 17 vill man kanske ha smink, parfymer el dyl... men DET finns inte att köpa här.
 
Så en liten gåva + pengar kanske vi kan åstadkomma. Hon får pengar av Mickes föräldrar oxå, så hon kan säkert köpa sig ngt fint, om hon kan spara tills hon åker till Skellefteå el dyl.
 
Nä, nu e det bakdags, så jag har ingen tid att förlora. Kissarna mår iaf bra, Micke oxå. Själv mår jag alltid bra, inga förkylningar el annat trams på mkt länge, kanske var förra våren jag hade en förkylning å Micke har då haft minst 3 under hösten och säkert 4-5 i våras...
 
Han e nog lite pjöddig som syrrans sambo säger
Så, tiden rusar å jag med den


 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0