hmmm

Igår var jag uppåt och såg fram emot lite umgänge och dyl.
Jag hade förväntat mig att jag och Micke skulle åka å handla då han kom hem, men Icke det! Nä, han kom inte ens ihåg att vi bestämt att åka å kika på ngn present, å det var ju dumt att köpa ngt som hon ändå inte vill ha?? HUR kan han veta om hon vill ha ngt el ej? frågar han henne...nädå, han tar bara för givet. Jag blev besviken.
 
Idag verkar det vara så viktigt att ungarna ska bara få pengar så dom slipper få ngt "onödigt" men i min värld så rinner pengarna ofta iväg till allt annat å ingenting blir kvar som minne från ngn födelsedag.
Inte tusan sitter dom där med pengar fulla fickorna och inte handlar snask, mm när kompisarna handlar för att dom fått pengar att spara å köpa ngt dom vill ha? Godis, läsk, snus, dryck, pizza vill väl alla ungar ha idag. Tror inte en endaste unge idag sparar speciellt till någonting, för dom får ju nya pengar hela tiden.
 
Kanske har jag fel, men det är då vad jag ser. Sen så hade Tina inte tid att komma igår... "suck" Så allt föll ju ändå. Får väl lära mig att det inte är ngn idé att försöka engagera sig, det tar bara onödig energi å jag blir besviken.
 
Micke tyckte att det inte spelade ngn roll, ryckte på axlarna å tyckte att han hade nog med sitt. Han gick å oroade sig för personalmötet dom ska ha idag i skeå, han skulle svara på frågor å var tvungen att stå på scen (vilket han inte gillar) så han var fullt upptagen med sin scenskräck (ångest) över det.
 
Mickes föräldrar blev även dom besvikna, men Micke förstod inte varför. Kanske har det med att göra att man bör respektera andra. Inte var det ngn stor grej eller så, men har man sagt en sak bör man ju försöka hålla det. Tycker jag iaf. Men visst finns det olika faktorer som spelar in,
Ja, ingen idé att lägga mer energi på detta.
 
Idag har jag haft yoga för PRO, och det var jättekul att få leda en klass. Så jag hoppas dom vill sätta igång en grupp även dom. Micke ringde från skeå och hans möte hade gått bara bra, men undrade om rörmockarna fick komma å sätta in den nya pannan imorgon...PUST!!! Alltid e det då något.
 
Ja, pannan måste vi ju ha, så det var ju bara att gå med på det. Kul att ha okända gubbar här halva dagen från 08.00 på morgonen. Just nu är inte mitt humör det bästa då jag ska ha min mens vilken stund som helst...ahrg. Vill helst vara ifred. Vill inte ha ngn panna eller några ungar utan några som helst tider å regler då jag inte har ngn ork å tålamod. Just nu vill jag vara ifred! Får väl sitta å glo på tv eller läsa en bra bok imorgon då. jäkla skit! Tänk om jag ändå kunde få rymma ngn stans =(


 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0